Lean & Green in Zwijndrecht

stradazwijndrecht

Flitsend vernieuwde parkeerautomaten ondersteunen gewijzigd parkeerbeleid in Zwijndrecht. Werkend op zonne-energie en voorzien van het nieuwe Wings P-bord, maakt Zwijndrecht met deze opgeknapte automaten een groene keuze. En omdat TMC het complete beheer doet, pakt die keuze ook zorgeloos uit.

Ander parkeerregime

De gemeente Zwijndrecht heeft het parkeerregime dit jaar aangepast. Bij winkelcentrum Walburg is betaald parkeren afgeschaft en in de omgeving van het NS-station is een blauwe zone ingevoerd. Voor het Veerplein en Maasplein is nog steeds betaald parkeren van kracht.

Het fiscale gebied is daarmee enigszins beperkt en daarbinnen geldt een blauwe zone, parkeren voor vergunninghouders en een klein deel betaald parkeren.

Nieuwe jas

Om dat regime te faciliteren, is TMC gevraagd een aantal bestaande parkeerautomaten in het nieuw te steken. We hebben deze Strada automaten van straat gehaald, opnieuw opgebouwd en weer fris in de lak gespoten. Een van de automaten is geschikt gemaakt voor bankpasbetalingen. De overbodige oude automaten worden na afkoppeling van stroom verwijderd.

Groen moet je doen

Hergebruik van bestaande automaten is een milieuvriendelijke keuze. En Zwijndrecht gaat nog verder op de groene weg, door de opgeknapte automaten op zonne-energie te laten werken. De automaten zijn ook voorzien van de nieuwe Wings P-borden van TMC.

Zorgeloos

Om zorgeloos gebruik te kunnen maken van de vernieuwde parkeerautomaten, laat Zwijndrecht het beheer en onderhoud volledig door de medewerkers van TMC uitvoeren. De gemeente heeft er straks geen omkijken meer naar!

stradazwijndrecht2

Terug naar overzicht...