Verwerking banktransacties

Verwerking banktransacties

TMC is een door Betaalvereniging Nederland gecertificeerde APSP (Acceptant Payment Service Provider) en verzorgt al jaren de afhandeling van elektronische betalingen op onze parkeerautomaten. Deze dienstverlening hebben we ook, onder de naam FLUX, voor andere betaalautomaten beschikbaar gesteld. Dus voor alle andere parkeerapparatuur op straat en in parkeergarages, maar ook voor betaalterminals van bijvoorbeeld retailers.

  • Afhandeling van debitcard- en creditcardbetalingen op alle betaalterminals
  • In heel veel gevallen veel voordeliger tarief
  • Helder inzicht dankzij duidelijke rapportages
  • Gecertificeerde APSP

FLUX LOGO BLAUW

Gemak van 1 verwerker

Twee keer per maand storten wij het volledige parkeertransactiebedrag naar uw rekening, inclusief een helder overzicht. Dit maakt uw administratie veel overzichtelijker dan de ontvangst van honderden losse parkeertransacties van al uw automaten. De transactiekosten verrekenen we in één keer aan het eind van de maand.

 

Zorgeloze betalings-verwerking binnen handbereik!

 

Acceptant Payment Service Provider

Als gecertifieerd APSP handelt TMC als tussenpersoon tussen de acceptant (de elektronische betaalterminal op de parkeerautomaten van de gemeente) en de acquirer (de bank van gemeente). Dit ontlast de bank van de gemeente, het is niet meer nodig om voor elke pinterminal (zoals een parkeerautomaat) een apart contract af te sluiten.

Eisen aan certificering

Voor certificering als APSP moeten de betalingen aan acceptanten strikt gescheiden zijn, moeten bedrijfsnaam en branchegegevens van een acceptant bij iedere pintransactie correct vermeld worden en controleert de Betaalvereniging onder meer of de boekhouding onberispelijk is.

Stichting Beheer Mobiliteitsgelden

Om de geldstromen volledig gescheiden te laten verlopen van de eigen zakelijke geldstromen is de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden opgezet. Via deze stichting betaalt TMC gemeenten periodiek de debit- en creditcardgelden uit. De betaalprocessen verlopen via goed-beveiligde servers, waarmee de financiële afhandeling in goede handen is.

Meer info?

Klik op de link voor meer informatie over de APSP certificering.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over de betaaloplossingen. Neem gerust contact op.

Betaalvereniging Nederland

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: