Na geslaagde pilotfase kiest Middelburg voor T-pal

Middelburg groot

Na een geslaagde pilotperiode heeft de gemeente Middelburg besloten om alle Strada Evolution parkeerautomaten om te bouwen naar Strada T-Pal. De parkeerautomaten worden uitgevoerd met een helder kleurenscherm die de interactie met de parkeerder nu of in de nabije toekomst eenvoudiger maakt. Daarnaast worden de parkeerautomaten voorzien van een nieuw krachtig lichtpaneel van 16,5 watt. Met dit lichtpaneel functioneert de parkeerautomaat zelfstandig op eigen stroom zodat de nieuwe functies beschikbaar komen. Door de inzet van de nieuwe onderdelen geeft TMC een garantie op de operationele en economische verlenging. Na deze ombouw is het gehele park toekomstbestendig.

Lees meer...

Geef tariefwijzigingen tijdig door

tariefwijziging

Het nieuwe jaar is vaak hét moment voor een tariefwijziging in de parkeerautomaten. Wij willen u vragen eventuele wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven. De werkwijze van tariefwijzigingen is dit jaar gewijzigd. Houd daarom rekening met het volgende:

Lees meer...

Gemeente Velsen gaat voor compleet beheer

Velsen Aaron en Rachid Groot

Ook in de gemeente Velsen mogen wij vanaf nu onze uitstekende service, in de vorm van compleet beheer verlenen. Het onderhoud van de 14 Strada Touch parkeerautomaten die daar in de gemeente staan wordt aan ons toevertrouwd.

Lees meer...

Schipper mag ik overvaren?

Veerpont Groot

Bij het pontje bij Jonen worden tickets voor de overtocht tegenwoordig niet meer door de pontschipper gekocht, maar bij één van de T-Pal ticketautomaten. Hier kunt u betalen met debitcard, creditcard, een SmartPhone of een SmartWatch.

Lees meer...

Wie is de Mol?

TMC bestaat dit jaar 95 jaar en dat laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Op woensdagmiddag 29 juni hadden wij onze werkzaamheden even kort geparkeerd en zijn wij met alle collega's naar het centrum van Amsterdam vertrokken om daar het spel “Wie is de Mol?” te spelen.

Lees meer...