Geef tariefwijzigingen op tijd door

euroknop

Het nieuwe jaar is vaak hét moment voor een tariefwijziging in de parkeerautomaten. Wij willen u vragen eventuele wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven. De werkwijze van tariefwijzigingen is dit jaar gewijzigd. Houdt daarom rekening met de volgende data.

Lees meer...

Het rijmt weer in Kampen

Kampen groot

Naast de praktische behoefte voor het upgraden van een parkeerautomaat, wil het oog natuurlijk ook wat. Om de upgrade van de parkeerautomaten in Kampen bij te staan hebben wij niet alleen het interieur, maar ook het exterieur een opknapbeurt gegeven.

Lees meer...

Vijf locaties met Minipark in Kerkrade

Camera groot

De gemeente Kerkrade maakt momenteel op twee parkeerterreinen gebruik van het Minipark parkeersysteem. Dat dit dé oplossing is, heeft de gemeente Kerkrade reeds in de praktijk ervaren. Dit jaar breidt de gemeente het systeem uit, zodat op alle parkeerterreinen achteraf betaald parkeren geldt. Niet alleen op de bestaande locaties Kloosterraderplein en Europaplein maar ook op Einderdek, Kerkplein en Theaterplein betaalt de parkeerder binnenkort het parkeergeld achteraf.

Lees meer...

Ruimte voor campers

Camper in recreatiegebied

Niet alleen in de programmabegroting, maar ook in het parkeerbeleid wordt tegenwoordig ingegaan op speciale parkeervoorzieningen zoals camperplaatsen. Toch is men niet altijd voldoende bewust van de waarde die een camperplaats heeft voor een gemeente.

Lees meer...

Oldenzaal gaat ‘all the way’

OldenzaalTpal

Afgelopen maand heeft TMC het volledige parkeerautomatenpark van de gemeente Oldenzaal vernieuwd, gemoderniseerd en gedigitaliseerd. De DG parkeerautomaten namen plaatst voor Strada T-Pal parkeerautomaten. Hiermee namen wij afscheid van de laatste DG's die in ons land operationeel zijn geweest.

Lees meer...

Beter zicht en snellere transacties in Hoorn

HoornStradaTouch

Om de parkeerders optimaal te faciliteren, hebben wij in opdracht van de gemeente Hoorn alle parkeerautomaten in de stad voorzien van Tap & Go en de nieuwste touch-schermen. De automaten van het type Strada Touch waren al uitgerust met de technieken van vandaag, maar zijn na deze update nog klantvriendelijker. Klaar voor nog meer dienstjaren!

Lees meer...

ParkClean – 4x zeker doen

ParkcleanKaartlezer

Nederland, en de rest van de wereld, is in de ban van het coronavirus. De maatregelen, die door de overheid zijn genomen om verspreiding van het virus te voorkomen, zijn ingrijpend. Blijf zoveel mogelijk thuis, is het devies. De rust die is ontstaan zorgt ook voor ruimte. Ruimte om de parkeerautomaten in uw gemeente eens ongestoord te reinigen.

Lees meer...

Beursagenda

AgendaNovember25Grt

Vanwege de maatregelen vanuit de overheid rondom het coronavirus, zijn evenementen met meer dan 100 personen voorlopig afgelast. Zo ging ook de Intertraffic in de RAI Amsterdam dit jaar niet door. Vooralsnog staat de Vakbeurs Mobiliteit wel op de agenda van 2020. Zien wij u op 25 november in Houten?

Lees meer...

Compleet beheer stijgt in populariteit

Monteurscompleetbeheer

Steeds meer gemeenten kiezen ervoor om het complete beheer van hun parkeerautomatenpark uit te besteden aan TMC. Nu de gemeenten Haarlemmermeer, Kampen en Waterland zich ook hebben aangesloten, heeft TMC per 1 april bijna 3.500 parkeerautomaten in compleet beheer, een forse stijging ten opzichte van één jaar geleden. Doet u ook mee?

Lees meer...