Laatste projectfase in Leiden opgeleverd

IMG 20240610 WA0160

Om de stad leefbaar, bereikbaar en aantrekkelijk te houden heeft de gemeente Leiden het betaald parkeren gebied uitgebreid. Er is voor een uitbreiding gekozen om te voorkomen dat, door nieuwe woningen en appartementen, de parkeerdruk in de wijken verder stijgt. Zo blijft het prettig wonen.

Lees meer...

TMC in Het Parool

Peter en Rinus Parool

Met de zestigste verjaardag van het betaald parkeren in Amsterdam als aanleiding, duikt Het Parool dieper in de wereld van de parkeerautomaten en de rol die TMC hierin speelt. De evolutie van de parkeerautomaat is indrukwekkend. Peter Peddemors en Rinus Bruinsma delen hun inzichten over de geschiedenis, het heden en de toekomst van parkeren.

Lees meer...

Heeft u de RDW-Check al ervaren?

Onderzoek toont aan dat meer dan 75% van geseponeerde bezwaren tegen parkeerboetes veroorzaakt wordt door het onjuist invoeren van kentekens. Met de verificatie op basis van RDW-gegevens wordt het aantal onterechte seponering drastisch verminderd. Om die reden is er een extra stap geïntroduceerd in het parkeerproces.

Lees meer...

Gemeente Almere kiest met FLUX voor overzicht

Almere Garage

Eind vorig jaar gaf Almere groen licht om de bankpastransacties voortkomende uit parkeren, door ons te laten afhandelen. De parkeergarages in Almere Buiten en Almere Haven zijn uitgerust met technologie van Scheidt & Bachmann. Dankzij een fijne samenwerking met hen en de gemeente, verliep de overstap naadloos.

Lees meer...

Nieuwe CWT S5 parkeerautomaten in Velsen

Velsen Groot

Taxameter Centrale heeft vier moderne CWT S5 parkeerautomaten geïnstalleerd rondom plein 40-45 in de gemeente Velsen. De CWT S5 combineert bewezen technologie met innovatief design, biedt kentekenparkeren en beschikt over een krachtig zonnepaneel. Voor de bezoekers is met name het grote touchscreen een fijne ervaring.

Lees meer...

Bezoek TMC tijdens Intertraffic 2024

Banner Intertraffic

Van 16 april tot en met 19 april is TMC aanwezig op de Intertraffic 2024 in de RAI in Amsterdam. U vindt ons samen met Flowbird op standlocatie 02.136. Kom langs en wij praten u bij over de laatste ontwikkelingen.

Lees meer...