Oldenzaal gaat ‘all the way’

OldenzaalTpal

Afgelopen maand heeft TMC het volledige parkeerautomatenpark van de gemeente Oldenzaal vernieuwd, gemoderniseerd en gedigitaliseerd. De DG parkeerautomaten namen plaatst voor Strada T-Pal parkeerautomaten. Hiermee namen wij afscheid van de laatste DG's die in ons land operationeel zijn geweest.

Lees meer...

Beter zicht en snellere transacties in Hoorn

HoornStradaTouch

Om de parkeerders optimaal te faciliteren, hebben wij in opdracht van de gemeente Hoorn alle parkeerautomaten in de stad voorzien van Tap & Go en de nieuwste touch-schermen. De automaten van het type Strada Touch waren al uitgerust met de technieken van vandaag, maar zijn na deze update nog klantvriendelijker. Klaar voor nog meer dienstjaren!

Lees meer...

ParkClean – 4x zeker doen

ParkcleanKaartlezer

Nederland, en de rest van de wereld, is in de ban van het coronavirus. De maatregelen, die door de overheid zijn genomen om verspreiding van het virus te voorkomen, zijn ingrijpend. Blijf zoveel mogelijk thuis, is het devies. De rust die is ontstaan zorgt ook voor ruimte. Ruimte om de parkeerautomaten in uw gemeente eens ongestoord te reinigen.

Lees meer...

Beursagenda

AgendaNovember25Grt

Vanwege de maatregelen vanuit de overheid rondom het coronavirus, zijn evenementen met meer dan 100 personen voorlopig afgelast. Zo ging ook de Intertraffic in de RAI Amsterdam dit jaar niet door. Vooralsnog staat de Vakbeurs Mobiliteit wel op de agenda van 2020. Zien wij u op 25 november in Houten?

Lees meer...

Compleet beheer stijgt in populariteit

Monteurscompleetbeheer

Steeds meer gemeenten kiezen ervoor om het complete beheer van hun parkeerautomatenpark uit te besteden aan TMC. Nu de gemeenten Haarlemmermeer, Kampen en Waterland zich ook hebben aangesloten, heeft TMC per 1 april bijna 3.500 parkeerautomaten in compleet beheer, een forse stijging ten opzichte van één jaar geleden. Doet u ook mee?

Lees meer...

Minder parkeertransacties? Verlaag uw bundel

tapngo

Door de maatregelen omtrent het Coronavirus daalt het aantal bezoekers naar de centra van uw gemeente en daarmee het aantal transacties op de parkeerautomaten. Voor veel klanten verzorgen wij de afhandeling van elektronische betaaltransacties volgens afgesproken transactiebundels. Wellicht kunnen wij deze verlagen?

Lees meer...

TMC en maatregelen m.b.t. het coronavirus

Coronavirus

De laatste dagen zijn er de nodige ontwikkelingen ten aanzien van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, onze medewerkers en klanten te beschermen én om de dienstverlening aan onze klanten op peil te houden hebben wij verschillende voorzorgsmaatregelen genomen.

Lees meer...

Veenendaal kentekenparkeert in het "nieuw"

kentekenparkerenveenendaal

De eerste "nieuwe" parkeerautomaten van Veenendaal zijn opgeleverd. Met het invoeren van zijn kenteken nam wethouder Dylan Lochtenberg de automaten aan de Duivenweide in Veenendaal officieel in gebruik. Dit vormde tevens het startschot voor het vervangingstraject van alle automaten in de gemeente. Veenendaal hergebruikt automaten die al eerder dienst hebben gedaan op straat.

Lees meer...

Serge de Heer: Nieuwe accountmanager betaaldiensten

sergedeheer

Met de komst van onze nieuwe accountmanager Serge de Heer krijgen de TMC betaaldiensten een nieuwe impuls. Want naast de afhandeling van elektronische betalingen op Parkeon parkeerautomaten kan TMC ook de betalingsafhandeling verzorgen voor alle niet-Parkeon parkeerautomaten op straat en in parkeergarages. Ervaar ook het gemak van 1 betalingsverwerker!

Lees meer...

Parkeren Nissewaard nu duurzaam en digitaal

P

De verouderde parkeerautomaten in gemeente Nissewaard zijn onlangs vervangen door 52 Strada Touch automaten die hun diensten op straat al hebben bewezen. Schoongemaakt, opgeknapt en voorzien van de nieuwste technieken zijn ze klaar om duurzaam kentekenparkeren naar Nissewaard te brengen.

Lees meer...