Gemeente Velsen gaat voor compleet beheer

Velsen Aaron en Rachid Groot

Ook in de gemeente Velsen mogen wij vanaf nu onze uitstekende service, in de vorm van compleet beheer verlenen. Het onderhoud van de 14 Strada Touch parkeerautomaten die daar in de gemeente staan wordt aan ons toevertrouwd.

Lees meer...

Schipper mag ik overvaren?

Veerpont Groot

Bij het pontje bij Jonen worden tickets voor de overtocht tegenwoordig niet meer door de pontschipper gekocht, maar bij één van de T-Pal ticketautomaten. Hier kunt u betalen met debitcard, creditcard, een SmartPhone of een SmartWatch.

Lees meer...

Wie is de Mol?

TMC bestaat dit jaar 95 jaar en dat laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Op woensdagmiddag 29 juni hadden wij onze werkzaamheden even kort geparkeerd en zijn wij met alle collega's naar het centrum van Amsterdam vertrokken om daar het spel “Wie is de Mol?” te spelen.

Lees meer...

Wijziging uitgifte betaalpassen

Nieuws groot 20225

In diverse Europese landen zijn de betaalkaarten van Debit Mastercard en Visa Debit al in omloop. Ook in Nederland worden deze, vanaf de tweede helft van dit jaar, alleen nog uitgegeven. Om ervoor te zorgen dat parkeerders, uit binnen- en buitenland kunnen blijven betalen, gaan wij de parkeerautomaten aanpassen.

Lees meer...

APCOA PARKING kiest voor FLUX

Parkeergarage Heros Amsterdam website

Taxameter Centrale verzorgt al jaren de afhandeling van elektronische betalingen op parkeerautomaten. Om de volgende stap te zetten naar de afhandeling van transacties bij niet geleverde producten zoals parkeergaragesystemen en outdoor betaalterminals is hiervoor een nieuwe dienst gelanceerd, genaamd FLUX. APCOA PARKING ziet het voordeel en laat de afhandeling van parkeertransacties bij Heros aan ons over.

Lees meer...