Zevenaar weer in het nieuw

animatiezevenaar

De parkeerautomaten in de gemeente Zevenaar waren aan vervanging toe. Na een aanbestedingstraject heeft de gemeente gekozen voor prachtig nieuwe Strada T-Pal automaten van TMC. Ze zijn onlangs opgeleverd en TMC pakt meteen het complete beheer van de automaten op. Zevenaar in het nieuw, helemaal tevreden en compleet ontzorgd.

Lees meer...

Geef tariefwijzigingen op tijd door

euroknop

Het nieuwe jaar is vaak hét moment voor een tariefwijziging in de parkeerautomaten. Wij willen u vragen eventuele wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven, door drukte kan de verwerkingstijd mogelijk wat oplopen. De werkwijze van tariefwijzigingen is dit jaar gewijzigd. Houdt daarom rekening met de volgende data.

Lees meer...

Save the Date: 27 en 28 november 2019

savethedate

Op 27 en 28 november staat er iets moois te gebeuren. TMC is wederom aanwezig op de Vakbeurs Mobiliteit in EXPO Houten. Ontmoet ons op stand 2.1.34 en vier samen met ons de verbintenis tussen Cale en Parkeon. Ontdek de vele voordelen van hun samengaan bij TMC voor jouw gemeente.

Lees meer...

Controleer uw elektronische sleutels

elektronischesleutel

Voor het ledigen van Strada parkeerautomaten met een MCB wordt gebruik gemaakt elektronische sleutels. De knoopcelbatterij in deze elektronische sleutels ontlaadt in de loop der tijd, ook wanneer deze niet (veel) gebruikt wordt. Controleer de sleutels daarom op de opgedrukte datum.

Lees meer...

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid in Zaanstad

stradazaanstad

De Strada Touch parkeerautomaten in Zaanstad zijn onlangs nog gebruiksvriendelijker geworden. Onze technisch specialisten hebben de automaten voorzien van de allernieuwste touch-schermen en Tap&Go-ondersteuning. Beter zicht, betere bediening en snellere transacties!

Lees meer...

Cale parkeerautomaten Amstelveen ook onder beheer bij TMC

caleautomaatamstelveen

Gemeente Amstelveen laat zich al een jaar ontzorgen door TMC. Wij hebben namelijk hun Strada parkeerautomaten volledig in beheer. We verzorgen de installatie, (gebruikers-) ondersteuning, beheer, onderhoud en optimalisatie. Nu wij ook distributeur zijn van Cale parkeerautomaten, heeft de gemeente ons gevraagd het volledige beheer en onderhoud van de Cale automaten net zo op te pakken. En dat doen wij natuurlijk graag.

Lees meer...

Duurzaam Veenendaal hergebruikt parkeerautomaten

veenendaalmaastricht

In Veenendaal zijn de huidige parkeerautomaten aan vervanging toe. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft daarom besloten om gebruikte automaten een tweede leven te geven om daarmee grondstoffen en kosten te besparen. Een deel van de "oude" automaten uit Maastricht komt naar Veenendaal en wordt geüpdatet om nog jaren dienst te kunnen doen.

Lees meer...

TMC per 19 september exclusief distributeur Cale parkeerautomaten

bertrandrinus

In 2018 zijn Parkeon en Cale, de twee wereldmarktleiders op het gebied van parkeer- en OV-ticketingoplossingen, gefuseerd tot Flowbird. Om de concurrentiepositie in Nederland te versterken en het marktaandeel te vergroten heeft Flowbird besloten de verkoop van beide productlijnen bij één distributeur onder te brengen. Daarom is TMC vanaf 19 september exclusief distributeur voor zowel Parkeon als Cale parkeerautomaten en onderdelen.

Lees meer...

Súdwest-Fryslân pakt het zelf op

parkerenswf

Van gemeenten die volledig ontzorgd willen worden nemen wij met plezier het compleet beheer over. Gemeenten die zelf de kennis en mensen in huis hebben willen dit in eigen beheer houden, zo ook de gemeente Súdwest-Fryslân. We hebben 70 parkeerautomaten omgebouwd naar T-Pal en contactloos betalen en na een opleiding kan en mag de gemeente straks zelf de kaartlezers vervangen.

Lees meer...