Johan de Wit met pensioen

Nieuws groot 2020

Vandaag, 23 december 2020 neemt Johan de Wit afscheid van zijn functie als accountmanager en gaat hij, na een loopbaan van 47 jaar bij TMC, genieten van een welverdiend pensioen.

Lees meer...

Waysis steunt KiKa

Nieuws groot 20203

Ook dit jaar heeft Waysis besloten om rond de feestdagen een goed doel te steunen. Want zeg nou zelf, hoe fijn voelt het om iets te geven? Omdat wij wensen dat elk kind geneest van kinderkanker, is gekozen voor ondersteuning van KiKa. Met hulp van de medewerkers van TMC en Brickyard is een geweldig bedrag verzameld, dat kan bijdragen aan het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer...

Zaanstad, zorgeloos gastvrij

Zaanstad creditcard groot

Enkele jaren geleden zag je vaak hoe toeristen tevergeefs zochten naar een parkeerautomaat waar met muntgeld betaald kon worden. Vandaag de dag doen we wereldwijd niets liever dan betalen met plastic. Ook in de toeristische trekpleister Zaanstad.

Lees meer...

Tweede kans is eerste keus voor Veenendaal

kentekenparkerenveenendaal

Gereviseerde parkeerautomaten leveren een flinke milieuwinst op. De levensduur wordt verlengd, afval blijft beperkt en grondstoffen blijven bespaard. Met deze groene gedachten heeft de gemeente Veenendaal rekening gehouden bij de aankoop van 46 “nieuwe” exemplaren.

Lees meer...

Ons storingsnummer x 1.000

Hoorn telefoonnummer

14 jaar geleden werden alle parkeerautomaten in de gemeente Eindhoven voorzien van ons telefoonnummer. Door dit telefoonnummer te bellen, konden parkeerders direct in contact komen met onze servicesdesk in Amsterdam. Een hoger serviceniveau werd een feit. Vandaag de dag zijn er al bijna 1.000 parkeerautomaten voorzien van ons storingsnummer.

Lees meer...

Geef tariefwijzigingen op tijd door

euroknop

Het nieuwe jaar is vaak hét moment voor een tariefwijziging in de parkeerautomaten. Wij willen u vragen eventuele wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven. De werkwijze van tariefwijzigingen is dit jaar gewijzigd. Houdt daarom rekening met de volgende data.

Lees meer...