Nieuwe CWT S5 parkeerautomaten in Velsen

Velsen Groot

Taxameter Centrale heeft vier moderne CWT S5 parkeerautomaten geïnstalleerd rondom plein 40-45 in de gemeente Velsen. De CWT S5 combineert bewezen technologie met innovatief design, biedt kentekenparkeren en beschikt over een krachtig zonnepaneel. Voor de bezoekers is met name het grote touchscreen een fijne ervaring.

Lees meer...

Bezoek TMC tijdens Intertraffic 2024

Banner Intertraffic

Van 16 april tot en met 19 april is TMC aanwezig op de Intertraffic 2024 in de RAI in Amsterdam. U vindt ons samen met Flowbird op standlocatie 02.136. Kom langs en wij praten u bij over de laatste ontwikkelingen.

Lees meer...

Compleet beheer is dé trend van het moment

Velsen Aaron en Rachid Groot

Het aantal gemeenten dat ervoor kiest om het volledige beheer van hun parkeerautomatenpark uit te besteden aan onze serviceorganisatie blijft groeien. Wat houdt compleet beheer nu eigenlijk in? Wij leggen het graag nog eens uit.

Lees meer...

TMC steunt stichting De Hond Kan De Was Doen

Act now

TMC is voortdurend betrokken bij maatschappelijke initiatieven die zich inzetten voor het welzijn van mens, dier en milieu. Minimaal één keer per jaar doet TMC een donatie aan een goed doel. Ditmaal ging onze gift naar Stichting De Hond Kan De Was Doen.

Lees meer...