ChainControl

ChainControl

Een parkeerketen is precies wat het zegt, een keten van systemen, data-uitwisselingen en communicatie protocollen en de verantwoordelijkheden liggen vaak bij verschillende partijen. Met ChainControl houden we de verschillende onderdelen in de parkeerketen in de gaten, zien we precies waar mogelijk een verstoring optreedt en kunnen we direct acteren.

LogoChainControl 500x130

 

  • Inzicht in de gehele parkeerketen
  • Ontdek afwijkingen van de norm
  • Een probleem oplossen voordat het optreedt

24/7 controle

ChainControl houdt 24/7 geheel geautomatiseerd de volledige parkeerketen in de gaten. De controle is gebaseerd op verwachte gedragingen; we verzamelen data en bepalen aan de hand daarvan wat een systeem normaal gesproken doet, op die locatie, op een bepaald moment. Wijkt het gedrag vervolgens af, dan weten we dat er iets aan de hand is.

Functioneert een onderdeel niet zoals gedefinieerd, dan gaat er direct een melding naar de betrokken stakeholders. Afhankelijk van de verstoring start er een specifiek opvolgproces.

 

laptopchaincontrol

Compleet beheer of eigen beheer

Zelf gebruiken wij ChainControl voor gemeenten waar we het complete beheer voor verzorgen. Omdat wij veel kennis hebben van alle systemen in de keten, kunnen we de gemeente hier uitstekend mee ondersteunen en ontzorgen. Uiteraard kan de gemeente zelf ook toegang krijgen en de systemen in de eigen stad in de gaten houden.

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over de service van TMC.

Uiteraard zijn onze servicemedewerkers altijd bereikbaar voor vragen over Service & Onderhoud. Neem gerust contact op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: