Compleet beheer

Compleet beheer

Ontzorging is ons codewoord. Met al onze extra dienstverlening proberen we uw parkeerbedrijf zo goed mogelijk te laten functioneren. Heeft u daar zelf niet de tijd en mensen voor? Dan ontzorgen wij u volledig en nemen we het complete beheer op ons.

  • Eerstelijns en tweedelijns onderhoud
  • Storingsafhandeling
  • Beheer op afstand
  • Uitgebreide rapportages

Het periodieke onderhoud en alles wat daar bij komt kijken wordt pakken wij voor u op. Onze monteurs zijn spreekwoordelijk altijd in de buurt. In geval van verstoringen zijn zij snel ter plaatse om dit zo snel mogelijk op te lossen. De gemeente heeft er geen omkijken meer naar.

 

Hulp aan de gebruiker

Maar we gaan nog verder. Uw parkeerautomaten worden voorzien van ons telefoonnummer. In geval van vragen of verstoringen bellen de gebruikers direct met ons.

 

calereparatie

Op de hoogte blijven

De gemeente geeft het werk dan wel uit handen, toch blijft ze graag op de hoogte van het reilen en zeilen. Elke maand ontvangt de gemeente een uitgebreide maandrapportage met daarin de huidige status, de prestaties van de afgelopen maand en een overzicht van de gebruikersvragen. Zo weet de gemeente precies wat er gaande is om beleid en sturing optimaal te houden.

ChainControl

Met ChainControl houden we de verschillende onderdelen in de parkeerketen in de gaten. Hoe gedragen deze onderdelen zich en wijkt dat wellicht af? Zo weten we waar mogelijk een verstoring optreedt en kunnen we direct acteren. Een probleem oplossen nog voordat het optreed!

laptopchaincontrol

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over de service van TMC.

Uiteraard zijn onze servicemedewerkers altijd bereikbaar voor vragen over Service & Onderhoud. Neem gerust contact op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: