If parking meters had wings, would they fly?

wingspbord

Dit najaar maken we een vliegende start met nieuwe P-borden voor de Strada automaten, als de eerste exemplaren uit de nieuwe serie "Wings" parkeerborden van de band rollen. Borden die klaar zijn voor de toekomst!

Onverlicht maar reflecterend

De eerste serie betreft de onverlichte versie, eenvoudigweg genaamd Wings P-bord. De borden zijn voorzien van superhoog-reflecterende P-stickers, waarop zone-informatie en betaalwijze(n) genoteerd staan. De masten zijn leverbaar in alle standaardautomaat- en RAL-kleuren.

Straks ook prachtig verlicht

Na de introductie van deze onverlichte versie, volgt begin volgend jaar ook de verlichte versie. Deze is speciaal ontwikkeld om te kunnen gebruiken in combinatie met zonne-energie en heeft dus weinig stroom nodig.

De bevestigingwijze van de mast, aan de achterzijde van de parkeerautomaat, staat het toe deze te plaatsen samen met de standaard Strada zonnepanelen.

Uiteindelijk allemaal gevleugeld

De producten uit de nieuwe Wings-serie zullen op termijn alle huidige lichtbakken vervangen. De eerste nieuwe Wings P-borden staan inmiddels al in de gemeente Zwijndrecht.

wingspbord zwijndrecht

Terug naar overzicht...