Zorg uit handen in Culemborg

stadhuisculemborg

TMC neemt gemeenten graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Een van onze uitstekende services is compleet beheer. Culemborg heeft er geen omkijken meer naar. Onze hulp kwam daar als geroepen...

De helpende hand

Soms zit het tegen. Dan lopen de zaken anders dan gepland en kun je wel wat hulp gebruiken. Herkenbaar? In Culemborg kwamen beheer en onderhoud van de parkeerautomaten wegens omstandigheden in de knel. TMC kan in dat geval uitkomst bieden door bij te springen.

Compleet beheer; uitstekende service

We geven in Culemborg nu compleet beheer vorm met ervaren krachten. We bieden een  responstijd van vier uur van maandag tot en met zaterdag. Het telefoonnummer van TMC staat op de parkeerautomaat en dus bellen parkeerders met vragen naar ons, komen meldingen van storingen direct bij onze serviceorganisatie terecht en kunnen wij klachten direct adresseren en afhandelen.

Vinger aan de pols

Daarnaast monitoren we de systemen 24/7, waardoor we de meeste storingen voor zijn. De gemeente weet precies wat we doen, wanneer en waarom, want we rapporteren nauwgezet over onze services en dat doen we iedere maand.

Ook geïnteresseerd in een helpende hand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar overzicht...