TMC faciliteert fietsparkeren in Venlo

venlofietsparkeren

Betalen voor fietsparkeren net zo eenvoudig als een parkeerkaartje kopen voor je auto? Dat kan in Venlo! Parkeer je fiets, loop naar de automaat en haal je ticket. TMC installeert een prachtige fietsparkeerautomaat op het fraai gerenoveerde Flujasplein in Venlo.

Plein met poortfunctie

Het ‘Vleesplein’ in Venlo is recent heringericht en officieel omgedoopt tot Flujasplein. Het plein is nu toegankelijker en overzichtelijker, en heeft een fraaie bewaakte fietsenstalling gekregen.

Het hek van de bijzondere stalling maakt een golvende beweging, omsluit de fietsen en is begroeid met kleurig bloeiende planten. De entree vormt een duidelijke poort en verwijst zo naar de historische poortfunctie van het plein.

Omgebouwde parkeerautomaat

De bewaakte stalling is ook een betaalde stalling en om de betaling beter te faciliteren heeft gemeente Venlo gekozen voor een betaalautomaat. Zo is er geen contant geld in omloop bij de beheerder en hoeft hij zich niet bezig te houden met administratieve afhandelingen.

Voor het Flujasplein heeft TMC een Strada T-Pal parkeerautomaat omgebouwd naar een speciale fietsuitvoering. Met een druk op de knop kiest de fietser of hij zijn fiets alleen wil stallen, of ook zijn accu wil opladen. Een deel van het ticket wordt aan het stuur bevestigt. Bij terugkomst toont de fietser zijn controleticket, komt dit overeen, dan mag hij zijn fiets meenemen.

Een eenvoudige variant van een geautomatiseerde fietsenstalling tegen een zeer voordelige prijs!

venlofietsparkerenautomaat

Terug naar overzicht...