Tap & Goes

tapngoes

Goes biedt parkeerders binnenkort de moderne betaaltechniek Tap & Go. Dat werkt gemakkelijk en snel. En tja, als je overal contactloos kan betalen, dan ook graag bij de parkeerautomaat!

Tap & Go is overal

Tap & Go is niet meer weg te denken uit onze betalingswereld. Het is al bijna overal mogelijk om contactloos af te rekenen. Het kan in de meeste winkels, bij benzinestation en AH is zelfs bezig een volledig kassaloze supermarkt op te zetten met de inzet van Tap & Go.

Gemeengoed en dus ook voor parkeren

Contactloos betalen is dus hard op weg gemeengoed te worden en de gemeente Goes is zich daar terdege bewust van. Om die reden laat de gemeente een kleine zeventig Strada parkeerautomaten voorzien van de hipste configuratie nfc-lezer. Betalen met Tap & Go kan dan om een parkeerrecht te verkrijgen in de Zeeuwse gemeente.

Louter voordelen

Het grote voordeel voor de parkeerder is dat de transactietijd met deze betaalmethode aanzienlijk vermindert. Men hoeft geen pincode meer in te geven en daardoor is de betaling eerder afgerond. Fouten maken kan niet eens meer. Skimmen is er ook niet meer bij. En wachtrijen op drukke betaalpunten behoren binnenkort tot het verleden.

Terug naar overzicht...