Onderzoek toont aan: Regelmatig reinigen loont!

parkcleanactie

Vervuiling is een belangrijke oorzaak van storingen, dat is al jaren bekend. Regelmatige reiniging van vuilgevoelige onderdelen van uw parkeerapparatuur loont daarom echt. De continuïteit van de apparatuur neemt toe, het aantal storingen daalt en de tevredenheid van de gebruiker stijgt!

Meten is weten

Onlangs hebben de uitkomsten van een representatief onderzoek onomstotelijk bewezen dat het (preventief) reinigen van kaartlezers grote voordelen biedt. Bijna vierhonderd kaartlezers die een (lees-) storing vertoonden werden met speciale ParkClean reinigingskaarten voor chipcontacten schoongemaakt. Het onderzoek toont aan dat ruim 76% van de kaartlezers na reiniging weer optimaal functioneert. De kaartlezers waren snel en tegen lage kosten weer operationeel.

De winter komt eraan

Regelmatige reiniging van kaartlezers is het gehele jaar door zinvol. Maar met name in de herfst- en winterperiode is parkeerapparatuur onderhevig aan slechtere weersomstandigheden. Vocht en vuil zetten zich gemakkelijk af op de chipcontacten in de kaartlezer. Wij adviseren dan ook om de kaartlezers in uw parkeerapparatuur preventief te blijven reinigen. Daarmee verkleint u de kans op storingen aanzienlijk.

ParkClean producten van TMC

Al vele jaren bieden wij een compleet en uitgebalanceerd pakket reinigingsproducten aan onder de naam ParkClean. Producten die veel voordeel en gemak bieden!

Heeft u vragen over de inzet van de juiste producten, neem dan gerust contact met ons op. En vraag meteen naar onze speciale winteractie om uw parkeerapparatuur in topconditie te krijgen en te houden!

Terug naar overzicht...