Ombouw en nieuwe parkeerautomaten voor gemeente Franekeradeel

huubfranekeradeel

Gemeente Franekeradeel heeft haar parkeerautomatenpark een forse upgrade gegeven. TMC heeft, naar volle tevredenheid van de gemeente, 17 bestaande Strada parkeerautomaten voorzien van een upgradekit en 10 extra automaten geleverd.

Met deze ombouw en uitbreiding heeft gemeente Franekeradeel  op duurzame wijze haar parkeerautomatenpark klaar gemaakt voor de toekomst. De gemeente besloten de bestaande Strada parkeerautomaten, die nog prima staat verkeerden, te voorzien van een Evolution-upgradekit met touchboard-bediening.

De 10 “nieuw” geleverde parkeerautomaten zijn zogenoemde Strada Refurbished automaten. TMC heeft een aantal “gebruikte” automaten in opslag staan, die een tweede kans op straat kunnen krijgen. Voorzien van een Evolution-kit met touchboard-bediening, kunnen ook deze nog jaren mee.

Met de upgrade is tevens overgeschakeld van contante betaling naar alleen pinnen, door middel van Dip & Go. Dit geeft de parkeerde een grotere veiligheid en een snellere transactietijd. Tegelijk met de ombouw van de parkeerautomaten is ook het belparkeren geïntroduceerd en kan bijvoorbeeld met Yellowbrick betaald worden.

Terug naar overzicht...