Nog beter zicht in Alphen aan den Rijn met nieuwste Touchschermen

bordaadr

Alphen aan den Rijn heeft prachtige Strada Touch parkeerautomaten staan. Maar ook bij parkeerautomaten staan ontwikkelingen zeker niet stil. Om de parkeerder optimaal te faciliteren, krijgen de parkeerautomaten binnenkort niet alleen Tap&Go-ondersteuning, maar worden ze ook voorzien van de allernieuwste touch-schermen.

De schermen van de Strada Touch zijn onlangs vernieuwd. De nieuwste schermen zijn nog helderder, waardoor ze optimaal leesbaar zijn onder alle weersomstandigheden, ook bij het invallen van (zon)licht. Ook reageren ze sneller op aanraking en doordat ze dunner zijn, treedt er nagenoeg geen vertekening op.

Alphen vriendelijker voor de parkeerder

De Strada Touch parkeerautomaten in Alphen aan den Rijn worden binnenkort voorzien van deze nieuwste schermen. Dat helpt parkeerders enorm, in bij het verkrijgen van een parkeerrecht. De automaten hebben al nieuwe M1000-kaartlezers en om de parkeerder nog beter van dienst te zijn wordt, tegelijk met de installatie van de nieuwe touch-schermen, Tap&Go-ondersteuning toegevoegd.

Terug naar overzicht...