Met z’n allen naar Panbos Katwijk

panbos

De recreatie-betaalautomaat bij het Katwijkse Panbos wordt binnenkort omgebouwd naar een hypermoderne Strada-T-Pal met groot kleurenscherm. De vernieuwde automaat kan een hele bus vol bezoekers snel, eenvoudig en heel gebruikersvriendelijk van toegangskaartjes voorzien.

Beroemd bos

Een van de parkeerautomaten in Katwijk staat opgesteld bij het Panbos en dient daar als recreatie-betaalautomaat; bezoekers van het bos kunnen er voor een paar euro een toegangskaartje kopen. De Pan van Persijn, ook wel het Panbos genoemd, is een wandel- en speelbos voor jong en oud. Het heeft eendenvijvers, speeltoestellen, een hertenkamp en een deel van de Atlantikwall uit de Tweede Wereldoorlog is er nog te bewonderen.

Moderne T-Pal; vriendelijk, ook voor groepen

Het bos wordt druk bezocht. Voor sommige bezoekers bleek de werking van de kaartjesautomaat echter moeilijk te begrijpen. En busladingen bezoekers allemaal van een kaartje voorzien, was ook niet eenvoudig. De gemeente Katwijk heeft daarom opdracht gegeven de Strada om te bouwen naar de hypermoderne T-Pal.

Het grote kleurenscherm begeleidt gebruikers straks stap voor stap door de aanschafprocedure van een toegangskaartje. En komt er een bus vol wandelaars aan, dan is de bulk van kaartjes zo in één keer gekocht, omdat het aantal toegangsbewijzen eenvoudig 'op te plussen' is.

Terug naar overzicht...