52 nieuwe Strada Touch parkeerautomaten voor Alphen aan den Rijn

hostessalphen

TMC heeft de aanbesteding van gemeente Alphen aan den Rijn gewonnen voor het leveren van parkeerautomaten en inmiddels zijn de straten voorzien van 52 nieuwe Strada Touch parkeerautomaten.

TMC heeft onlangs de aanbesteding van gemeente Alphen aan den Rijn gewonnen voor het leveren van parkeerautomaten. Een belangrijk onderdeel van de aanbesteding was een real life gebruikerstest, hier voor hebben parkeerautomaten van verschillende leveranciers 2 weken in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn gestaan. De Strada Touch parkeerautomaat van TMC kwam als beste uit deze test naar voren, waardoor de gemeente uiteindelijk voor deze automaten heeft gekozen.

Inmiddels zijn met succes de 52 automaten op straat geplaatst en om de gebruikers aan de nieuwe automaten te laten wennen zijn er opnieuw 2 weken enkele testexemplaren in het gemeentehuis geplaatst, een hostess van TMC gaf hierbij uitleg aan belangstellenden.

De parkeerautomaten in Alphen aan den Rijn zijn zogenaamde hybride automaten. Overdag worden de accu’s opgeladen d.m.v. zonnepanelen bovenop de automaten, en doordat ze zijn geschakeld op de openbare verlichting worden ze ’s nachts gevoed met 230 V.

De nieuwe automaten in Alphen aan den Rijn zijn gekoppeld met het NPR, de gemeente is met de plaatsing van de nieuwe automaten namelijk overgegaan op kentekenparkeren.

Terug naar overzicht...