Oplossingen

Onze oplossingen

Mobiliteit in de stad neemt veel verschillende vormen aan. TMC biedt diverse oplossingen om de mobiliteit in en om de stad in nog betere banen te leiden. Onze parkeeroplossingen, zowel vooraf betaald als achteraf betaald, zijn het meest bekend, maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen.

Onze toegangs- en handhavingsoplossingen helpen u de mobiliteit en leefbaarheid te reguleren en de mogelijkheden tot hosting en het verzorgen van het volledige elektronische betalingsverkeer maakt TMC tot de ideale full-service mobiliteitspartner.

Parkeren

Autorijden is in feite niet veel meer dan het verplaatsen van parkeerplaats naar parkeerplaats. Parkeren is een belangrijk onderdeel van onze mobiliteit en van de infrastructuur van een stad. TMC biedt verschillende oplossingen om parkeren in goede banen te leiden, van vooraf en achteraf betaald parkeren tot real-time parkeerdrukmeting.

Handhaving

Regelgeving kan niet bestaan zonder handhaving. Het reguleren van mobiliteit, zoals parkeren en toegang, maar ook bredere regulering zoals milieufeiten en loslopende honden vraagt om de juiste tools en oplossingen. TMC biedt verschillende oplossingen om handhaving en dus regulering nog beter vorm te geven.

Bekijk oplossingen

Gecontroleerde toegang

Sommige gebieden zijn niet vrij toegankelijk; zij het uit verkeersoogpunt, uit veiligheid of uit leefbaarheid. Toegangscontrole houdt de doorgang open en controleert het doorgaande verkeer, terwijl toegangsverlening een fysieke afsluiting gebruikt om selectief toegang te verlenen. Elke situatie vraagt om een eigen oplossing.

Bekijk oplossingen

Beheer en beleid

Mobiliteitsoplossingen worden meer en meer volledig digitale systemen. Een degelijke management tool wordt daarmee onontbeerlijk. TMC biedt een centraal backofficesysteem waar alle beheerapplicaties samenkomen. Dit helpt u gedegen beleidskeuzes te maken en om informatiegestuurd te gaan handhaven.

Bekijk oplossingen

Recreatie

De oplossingen van TMC zijn ook voor andere doeleinden in te zetten. De techniek van de Strada parkeerautomaat maakt het mogelijk deze voor allerlei toepassingen te gebruiken. Zo biedt TMC mogelijkheden voor gebruik als betaalautomaat voor liggeld of kampeergeld, of voor de uitgifte van kortingstickets als promotie van lokale ondernemers.

Betalingsverkeer

De betaalautomaten van TMC bieden vele betaalmogelijkheden; munt, bankbiljet, debitcard (pinpas) en creditcard, maar ook nieuwe mogelijkheden als Dip & Go en contactloos betalen. Daarnaast biedt TMC, als gecertificeerde APSP, betaaloplossingen die het volledige elektronische betalingsverkeer van gemeenten kunnen verzorgen.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht

Oude beestjes worden jonge blommen: refurbishing in Hilversum 29 mei  –  De gemeente Hilversum heeft een aantal hele ervaren parkeerautomaten op straat staan, automaten van de Lees meer...

Meer nieuws