Zevenaar weer in het nieuw

animatiezevenaar

De parkeerautomaten in de gemeente Zevenaar waren aan vervanging toe. Na een aanbestedingstraject heeft de gemeente gekozen voor prachtig nieuwe Strada T-Pal automaten van TMC. Ze zijn onlangs opgeleverd en TMC pakt meteen het complete beheer van de automaten op. Zevenaar in het nieuw, helemaal tevreden en compleet ontzorgd.

Onlangs heeft TMC nieuwe Strada T-Pal parkeerautomaten geïnstalleerd in de straten van de gemeente Zevenaar. De 35 oude automaten waren aan vervanging toe. Sommige automaten werden nauwelijks gebruikt en met kentekenparkeren hoeft de parkeerder niet terug om het parkeerkaartje achter zijn autoruit te leggen. Er zijn dus ook "slechts" 17 nieuwe automaten geplaatst.

Gebruiksvriendelijk

De Strada T-Pal is voorzien van een groot, helder kleurenscherm, een volledig toetsenbord voor kentekeninvoer en de mogelijkheid voor contactloos betalen. Alles voor een optimale gebruiksvriendelijkheid voor de parkeerder.

Complete ontzorging

De gemeente heeft helemaal geen omkijken meer naar de automaten. TMC pakt het volledige beheer op, van eerstelijns onderhoud tot het afhandelen van vragen van parkeerders. Via de uitgebreide maandrapportages blijft de gemeente op de hoogte en ook in controle.

Om de gemeente helemaal te ontzorgen hebben we zelfs een uitleganimatie voor ze gemaakt:

Terug naar overzicht...