Veenendaal kentekenparkeert in het "nieuw"

kentekenparkerenveenendaal

De eerste "nieuwe" parkeerautomaten van Veenendaal zijn opgeleverd. Met het invoeren van zijn kenteken nam wethouder Dylan Lochtenberg de automaten aan de Duivenweide in Veenendaal officieel in gebruik. Dit vormde tevens het startschot voor het vervangingstraject van alle automaten in de gemeente. Veenendaal hergebruikt automaten die al eerder dienst hebben gedaan op straat.

Duurzame vervanging

De parkeerautomaten in de gemeente Veenendaal worden dit jaar vervangen door hergebruikte automaten uit Maastricht. Na een schoonmaakbeurt en upgrade door TMC zijn de automaten weer geschikt om nog jaren dienst te doen in Veenendaal.

Uitleg kentekenparkeren

Het parkeerterrein Duivenweide bij theater De Lampegiet heeft als eerste nieuwe automaten gekregen en met het invoeren van zijn kenteken nam Wethouder Dylan Lochtenberg de parkeerautomaten officieel in gebruik.

Op de nieuwe automaten moeten parkeerders hun kenteken invoeren, zodat er digitaal en dus efficiënter gehandhaafd kan worden. Het TMC promotieteam is meerdere dagen aanwezig geweest om de parkeerders hier op te wijzen en te assisteren bij het invoeren van het kenteken.

Foto: © Pieter Vane

Terug naar overzicht...