TMC breidt financiële dienstverlening uit

betaalautomaatgarage

TMC verzorgt al jaren de afhandeling van elektronische betalingen op onze parkeerautomaten. Na het succes van deze dienstverlening hebben we onze betalingsafhandeling ook beschikbaar gemaakt op alle niet-Parkeon parkeerautomaten op straat en in parkeergarages. Ervaar ook het gemak van 1 betalingsverwerker!

Naast leverancier van parkeerautomaten, aanbieder van compleet beheer en van monitoringtools, verzorgt TMC via de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden voor vele klanten al jaren de afhandeling van elektronische betalingen van onze parkeerautomaten.

Voor iedereen beschikbaar

In verband met het succes van deze dienstverlening hebben we onze betalingsafhandeling ook beschikbaar gemaakt op alle niet-Parkeon parkeerautomaten op straat en in parkeergarages, zodat we nog meer klanten dezelfde ontzorging kunnen bieden.

Gemak van 1 verwerker

Twee keer per maand storten wij het volledige parkeertransactiebedrag naar uw rekening, inclusief een helder overzicht. Dit maakt uw administratie veel overzichtelijker dan de ontvangst van honderden losse parkeertransacties van al uw automaten. De transactiekosten verrekenen we in één keer aan het eind van de maand.

Wilt u ook tijd en geld besparen op de verwerking van uw elektronische betalingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Terug naar overzicht...