Oldenzaal gaat ‘all the way’

OldenzaalTpal

Afgelopen maand heeft TMC het volledige parkeerautomatenpark van de gemeente Oldenzaal vernieuwd, gemoderniseerd en gedigitaliseerd. De DG parkeerautomaten namen plaatst voor Strada T-Pal parkeerautomaten. Hiermee namen wij afscheid van de laatste DG's die in ons land operationeel zijn geweest.

Van middeleeuws naar hedendaags

Bijna eindeloos lang hebben de DG parkeerautomaten in Oldenzaal dienst gedaan, maar afgelopen week nam de eerste generatie parkeerautomaten plaatst voor hedendaagse exemplaren. In totaal zijn er 25 parkeerautomaten op straat geplaatst. Deze “nieuwe” parkeerautomaten hadden hun diensten op straat al bewezen, maar zijn in de ogen van de gemeente, de gebruiker en TMC gloednieuw!

Strada T-Pal

De Strada’s zijn na een update uitgerust met een 7" kleurenscherm. Het separate toetsenbord (touchboard), dat zich onder het scherm bevindt, is vrij in te richten en makkelijk in gebruik. Ook de laatste betaaltechnieken zijn toegevoegd. Hierdoor kan men vanaf heden contactloos, met debitcard of creditcard, betalen. TMC verzorgt hierbij de totaalafhandeling van de banktransacties. Voor de gemeente Oldenzaal houdt dit in: één overeenkomst, één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor het hele financiële proces van automaat tot afdracht. Wel zo makkelijk!

Kentekenparkeren met en zonder camera’s

 Niet alleen vernieuwing, maar ook modernisering en efficiency waren uitgangspunten van het project. Zo is de invoering van kentekenparkeren (digitalisering) gerealiseerd en zijn twee parkeerterreinen, als proef, voorzien van kentekencamera’s om achteraf betaaldparkeren te testen.

 

 

 

Terug naar overzicht...