Het rijmt weer in Kampen

Kampen groot

Naast de praktische behoefte voor het upgraden van een parkeerautomaat, wil het oog natuurlijk ook wat. Om de upgrade van de parkeerautomaten in Kampen bij te staan hebben wij niet alleen het interieur, maar ook het exterieur een opknapbeurt gegeven.

Een modernisering moet je kunnen waarnemen

Al vanaf 2011 zijn de 38 Stelio parkeerautomaten in het centrum van de gemeente Kampen in werking. Graffiti, krassen, versleten stickers en stof hebben de parkeerautomaten, in de afgelopen jaren, toonbaar ontsierd en verweerd. Nadat wij het binnenwerk volledig gemoderniseerd hadden, was het tijd om de behuizing aan te pakken. Alle parkeerautomaten zijn voorzien van een frisse laag verf en om het af te maken hebben wij tevens alle stickers vervangen. Niet alleen de functionaliteit, maar ook de beleving aan de parkeerautomaat is hiermee weer optimaal.

Compleet beheer

Sinds dit jaar draagt TMC zorg voor het compleet beheer in de gemeente Kampen, wat heeft geresulteerd in een uptime van de parkeerautomaten van 100% in de maanden mei, juni en juli. Het aantal geslaagde betaaltransacties, met alle bank- en gebruikersfouten lag in deze maanden op 96,2%.  Uiteraard houden wij het exterieur ook in de gaten, want een nette behuizing draagt bij aan een optimale gebruiksvriendelijkheid.

 

Kampen Stelio blauw

Terug naar overzicht...