Geef tariefwijzigingen tijdig door

tariefwijziging

Het nieuwe jaar is in aantocht en daarom willen wij u erop attenderen dat het belangrijk is om eventuele tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen, tijdig aan ons door te geven. 

Indien u voor het jaar 2024 een tariefwijziging op de parkeerautomaten wil doorvoeren dient u rekening te houden met het volgende:

  • Aanvragen voor tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen die vóór 1 december 2023 zijn ingediend zullen gegarandeerd dit jaar behandeld worden. Het nieuwe tarief kan dan per 1 januari 2024 ingaan.
  • Bij aanvragen voor tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen die na 1 december 2023 binnenkomen kunnen wij niet garanderen dat deze op tijd behandeld worden. Wij kunnen u daardoor niet verzekeren dat deze wijzigingen per 1 januari 2024 ingaan.
  • Wanneer wij uw aanvraag na 1 december ontvangen, ontvangt u van de Servicedesk een planning voor uitvoering in het jaar 2024.

Procedure

Nadat wij van u de nieuwe tarieven hebben ontvangen, zullen deze door onze afdeling Systems worden omgezet in een “tariefconfiguratie formulier”. Zodra wij een officiële goedkeuring hebben ontvangen wordt de aanvraag verder in behandeling genomen.  

Als de tarieven niet veranderen maar wij wel koopzondagen of feestdagen moeten toevoegen dan horen wij dit natuurlijk ook graag. U kunt dit per e-mail laten weten door te mailen naar: servicedesk@taxameter.nl

 

Terug naar overzicht...