Geef tariefwijzigingen op tijd door

euroknop

Het nieuwe jaar is in aantocht en daarom willen wij u erop attenderen dat het belangrijk is tijdig eventuele tariefwijzigingen door te geven aan TMC. Zoals u wellicht heeft vernomen van onze accountmanagers is de werkwijze van tariefwijzigingen dit jaar gewijzigd.

Indien u voor het jaar 2021 een tariefwijziging op de parkeerautomaten wilt doorvoeren dient u rekening te houden met het volgende:

  • Aanvragen voor tariefwijzigingen die we vóór 1 november 2020 hebben binnengekregen, verwerken we gegarandeerd dit jaar nog. In de eerste week van het nieuwe jaar controleren we de tarieven in de automaat op afstand.
  • Aanvragen voor tariefwijzigingen die vóór 1 december 2020 zijn ingediend verwerken we ook gegarandeerd dit jaar nog. We controleren de tarieven in de automaat op afstand in de tweede week van januari.
  • Van aanvragen voor gewijzigde tarieven per 1 januari 2021 die ná 1 december 2020 binnenkomen, kunnen we de tijdige verwerking niet garanderen. We wijzigen de tarieven in de automaat op afstand vanaf de derde week van januari.

Heeft u dus tariefwijzigingen op de planning staan, dan vragen wij u deze, net als de koopzondagen voor 2021, tijdig aan ons door te geven.

Terug naar overzicht...