Eindhoven moderniseert alle parkeerautomaten

eindhoven

In de gemeente Eindhoven worden de parkeerautomaten aangepakt waarbij de bediening wordt gemoderniseerd. Binnenkort gaat TMC ook de laatste 53 automaten aanpakken en is het volledige park voorzien van moderne touch-bediening en de nieuwste betaalmogelijkheden.

De afgelopen jaren zijn de automaten in Eindhoven gefaseerd omgebouwd. De kleine zwart-wit-schermpjes zijn vervangen door grote, gebruiksvriendelijke touchscreens.

Tap & Go

Daarnaast zijn ook de betaalmogelijkheden aangepakt. Alle ‘oude’ kaartlezers zijn vervangen door de nieuwste generatie, inclusief contactloos betalen.

Laatste serie

Inmiddels is TMC toe aan het ombouwen van de laatste 53 automaten. Op deze automaten in een buitenwijk van Eindhoven kon enkel nog met munten betaald worden. Naast een kleuren-touchscreen hebben deze automaten dus ook bankpasbetalingsmogelijkheid gekregen. Een mooie upgrade voor gemeente Eindhoven en eindelijk eenheid in het straatbeeld.

Uitfaseren muntbetaling

Na de zomer volgt de volgende stap en wordt de mogelijkheid van muntbetaling opgeheven. Dit wordt binnen 1 jaar in fases uit alle automaten verwijderd.

Terug naar overzicht...