Liggeld of kampeergeld

Liggeld of kampeergeld

Het innen van liggelden in een jachthaven of kampeergelden bij een camperplaats is een tijdrovende zaak. Beheerders zijn veel tijd kwijt, waardoor hun andere werkzaamheden onder druk komen te staan en ze zich minder kunnen richten op de watersporter of kampeerder. Dit kan makkelijker met de TMC recreatiebetaalautomaat.

  • Ontlast de havenmeester en/of beheerder
  • Geen contant geld in omloop bij beheerders
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
  • Geen impact op bestaande (betaalde) faciliteiten
  • Techniek bewezen betrouwbaar als Strada parkeerautomaat

Makkelijker betalen

TMC’s jarenlange ervaring op het gebied van parkeerautomaten is nu ook beschikbaar in de jachthaven en op de camperplaats. Voorzien van pin-, creditcard en/of muntbetaalmogelijkheid biedt de recreatiebetaalautomaat ongekend gebruiksgemak. De automaat is 24/7 beschikbaar zodat bezoekers direct bij aankomst hun lig- of kampeergeld kunnen voldoen. Dit geeft de havenmeester of beheerder meer tijd voor het ontvangen van gasten of het beheren van de faciliteiten.

 

Ware vaartuiglengte

Zoals bij menig havenmeester wel bekend hebben vaarders vaak moeite de juiste vaartuiglengte; gemiddeld zit men er tussen de 8 en 15% naast. Door de koppeling met de Blue Water app kan de vaarder bij de betaalautomaat op basis van het merk en type zijn vaartuiggegevens selecteren en is onduidelijkheid over de lengte verleden tijd. Voor de bezoeker alleen maar nog meer gebruiksgemak.

Echte eye-catcher

De betaalautomaat kan simpelweg op de best toegankelijke locatie geplaatst worden, tot bijvoorbeeld op de steiger aan toe. Daarnaast kan hij dienst doen als informatiepunt of reclamezuil, zie bijvoorbeeld de kortingstickets. De recreatiebetaalautomaat is veel voordeliger dan vergelijkbare, concurrerende systemen, en voorzien van een full-color wrapping wordt het een ware eye-catcher voor elke haven of camperplaats.

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over de Strada betaalautomaat.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over de recreatiebetaalautomaat. Neem gerust contact op of download de brochure

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht

Kerkrade vernieuwt deel automatenpark 25 juli  –  In het prachtige Zuid-Limburgse Kerkrade staan nog verschillende oudere parkeerautomaten. Sommige werken nog uitstekend, andere Lees meer...

Meer nieuws