Opleidingen

Overzicht opleidingen

De parkeerautomaten van TMC zijn complexe technische producten. Voor uw medewerkers, die dagelijks met de systemen gaan werken, is het van belang op de hoogte te zijn van alle ins en outs.

Wij bieden trainingen voor zowel het product als de bijbehorende software. Tevens verzorgen wij herhalingscursussen, waardoor uw medewerkers op de hoogte blijven van eventuele nieuwe productontwikkelingen.

 • Basistraining Strada

  Deze opleiding is gericht op het eerstelijns onderhoud van onze parkeerautomaten.

  Na het volgen van de Basistraining Strada bent u in staat eerstelijns storingsopvolging te doen op de TMC parkeerautomaten. Dit houdt in dat u zelf storingen kunt opheffen waarbij geen gereedschap nodig is, bijvoorbeeld het vervangen van de printer, accu, muntselector, papierrol, het resetten van de automaat etc.

  Na het volgen van deze Basistraining Strada krijgen de medewerkers een certificaat van deelname.

  Vul het formulier in om u aan te melden.

 • Basistraining M1000 kaartlezer

  Deze opleiding is gericht op het zelfstandig kunnen verwisselen van een defecte M1000 kaartlezer.

  De insteek van deze opleiding is dat u zelfstandig een defecte M1000 kaartlezer kunt verwisselen voor een ander exemplaar en deze in bedrijf kunt stellen.

  Na het volgen van deze training krijgen medewerkers een pas op naam met bijbehorende pincode en een certificaat. Deze certificering is 1 jaar geldig. Na een jaar dient de medewerker de Herhalingstraining M1000 te volgen, anders vervalt de pas en pincode.

  Vul het formulier in om u aan te melden.

 • Herhalingstraining M1000 kaartlezer

  Deze opleiding nodig voor het behouden van het M1000-certificaat.

  Na het volgen van de Basistraining M1000 krijgen medewerkers een pas op naam met bijbehorende pincode en een certificaat. De certificering is 1 jaar geldig. Na een jaar dient de medewerker de Herhalingstraining M1000 te volgen, anders vervalt de pas en pincode.

  Na het volgen van de Herhalingstraining M1000 is de certificering van de medewerker voor het werken aan de M1000 weer een jaar geldig.

  Vul het formulier in om u aan te melden.

 • Smartfolio

  Dit is een training voor het gebruik van de Smartfolio backoffice en is bestemd voor beheerders.

  Na het volgen van de Smartfolio-training bent u in staat om de Smartfolio backoffice te gebruiken om de status van uw automatenpark te bekijken, hier de juiste gegevens (zoals storingsmeldingen en financiële gegevens) uit te halen en daarop te acteren.

  Na het volgen van deze Smartfolio-training krijgen de medewerkers een certificaat van deelname.

  Vul het formulier in om u aan te melden.

Direct aanmelden

Vul uw gegevens in om een plekje bij een van de cursussen te reserveren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: