Diensten

Onze diensten

TMC is specialist op het gebied van straatparkeren en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Van nieuwe parkeerautomaten tot refurbished automaten die hun diensten op straat reeds hebben bewezen, met monochroom scherm, kleurenscherm of gebruiksvriendelijk touchscreen.

Maar TMC biedt ook de nodige aanvullende diensten de bedrijfsvoering van uw parkeerbedrijf ondersteunen. Van statusrapportages als stuurinformatie en de afhandeling van elektronische betalingen tot opleidingen en een uitgebreide service- en onderhoudsdienst.

Analyse & Inzicht

Wilt u volledig inzicht in het functioneren van uw automatenpark? Dat kan, met onze handige (maand)rapportages! Financiële rapportages bieden stuurinformatie voor uw parkeerbeleid, technische rapportages tonen de status van uw automatenpark en de accountantsrapportages ondersteunen bij de afronding van het financiële boekjaar.

Financiële Afhandeling

TMC verzorgt voor vele klanten al jaren de afhandeling van elektronische betalingen van parkeerautomaten. Ervaar ook het gemak van een enkel contract, een enkele verwerker en uitgebreide rapportages. Ook voor niet-TMC parkeerautomaten of zelfs wanneer u niet in de parkeerbranche zit.

Bekijk diensten

Opleidingen

De parkeerautomaten van TMC zijn complexe technische producten. Wij bieden verschillende trainingen, zowel voor onze producten als de bijbehorende software. Tevens verzorgen wij herhalingscursussen, waardoor uw medewerkers op de hoogte blijven van eventuele nieuwe productontwikkelingen.

Bekijk diensten

Service & Onderhoud

Gedegen preventief onderhoud vormt de basis voor het stabiel functioneren van elk mobiliteitssysteem. TMC beschikt over goedopgeleide en volledig geoutilleerde servicemonteurs en een storingsdienst die graag het complete beheer voor u verzorgen. ChainControl biedt ongeëvenaard inzicht in de volledige parkeerketen en maakt het mogelijk grote verstoringen voor te zijn.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@taxameter.nl

Neem contact op

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het periodiek versturen van de nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

Volg ons op: