Zoetermeer dit jaar over op Strada Touch

automaatzoetermeer

Na een Europese aanbesteding van de Gemeente Zoetermeer is onze parkeerautomaat als de economisch meest voordelige inschrijving uit de bus gekomen. Dit jaar gaat Zoetermeer over op kentekenparkeren met de Strada Touch.

De definitieve gunning is binnen en de voorbereidende werkzaamheden zijn in gang gezet. TMC gaat in het tweede kwartaal van dit jaar de gemeente Zoetermeer voorzien van 50 nieuwe Strada Touch parkeerautomaten. Na een Europese aanbestedingsprocedure is namelijk gebleken dat onze aanbieding de economisch meest voordelige inschrijving is.

Strategisch verdeeld

Er komen straks iets minder parkeerautomaten op straat te staan dan nu het geval is. De nieuwe automaten worden strategischer over de stad verdeeld, zodat er altijd een automaat dichtbij is. Uiteraard kan men ook gebruik maken van mobiel parkeren met bijvoorbeeld Yellowbrick; de nieuwe automaten zijn namelijk, net als de huidige, voorzien van een lichtmast met een zonenummer voor mobiel parkeren.

Ook contactloos betalen behoort straks tot de mogelijkheden. De parkeerautomaten zijn voorzien van de nieuwste technieken en zullen weer jaren het straatbeeld van de gemeente Zoetermeer vullen.

Back to overview...