Rinus Bruinsma; Een gedreven winnaar met pensioen

Rinus Pensioen

Na een indrukwekkende carrière bij Taxameter Centrale bv mag Rinus Bruinsma na vandaag met pensioen! Sinds zijn start heeft hij een grote rol gespeeld in de groei van het bedrijf.

Rinus zijn start, bij TMC, was dynamisch: hij begon met de verkoop van registratieterminals voor half- en volautomatische productiemachines (BDE). Tussen 1988 en 1992 breidde Rinus zijn werkterrein uit naar ontruimingssystemen. Samen met zijn team wist hij een aanzienlijk marktaandeel te veroveren, wat de positie van TMC in de markt sterker maakte.

In 1992 werd Rinus benoemd tot Productgroepmanager Parkeren, en onder zijn leiding maakte TMC een cruciale transitie: van productleverancier naar systeemleverancier. Dit zorgde voor een enorme groei in zowel omzet als marktaandeel. TMC vestigde zich als dé naam in de parkeerbranche.

Sinds 1997 tot aan de dag van vandaag, heeft Rinus zijn functie als Commercieel Directeur met dezelfde passie vervuld. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van het bedrijf. Collega’s kennen Rinus als een gedreven winnaar met strategische inzichten en een enorme inzet. Zijn focus op resultaat en zijn vermogen om uitdagingen om te zetten in kansen, maakten hem van onschatbare waarde.

Niet het einde

En hoewel Rinus nu richting zijn pensioen gaat en het loslaten van zijn werk niet eenvoudig voor hem is, kunnen wij met zekerheid zeggen dat hij terugkijkt op een carrière met voornamelijk hoogtepunten.

Gelukkig blijft hij TMC ook na zijn pensioen versterken in de rol van Business Manager voor FLUX Payment Service Provider.

 Rinus Beurs RAI

 

 

Terug naar overzicht...