Laatste projectfase in Leiden opgeleverd

IMG 20240610 WA0160

Om de stad leefbaar, bereikbaar en aantrekkelijk te houden heeft de gemeente Leiden het betaald parkeren gebied uitgebreid. Er is voor een uitbreiding gekozen om te voorkomen dat, door nieuwe woningen en appartementen, de parkeerdruk in de wijken verder stijgt. Zo blijft het prettig wonen.

Naar aanleiding van een aanbesteding hebben wij in 2023 de gunning ontvangen voor het leveren van 79 CWT S5 parkeerautomaten. Hiermee kregen wij de definitieve opdracht om bij te dragen aan de verwezenlijking van de parkeervisie. De 79 parkeerautomaten zijn afgelopen jaar met succes geplaatst in de gebieden Hoge Mors (zone C1), Boshuizen en Fortuinwijk (zone C2)

IMG 20240610 WA0160

Op de foto, van links naar rechts: Arie Pijp (Spark), René Bismeijer (TMC), Daan Luykx en Sem Braxhoven (gemeente Leiden).

 

Ondertussen is ook de aanvullende opdracht, betreft het leveren en plaatsen van 20 parkeerautomaten in zone C3 en C4, succesvol opgeleverd. Deze parkeerautomaten staan op zonne-energie, voor een duurzame werking en om de installatie te versnellen.

Voor de invoering hebben alle bewoners, bedrijven en instellingen een brief (huis-aan-huis) ontvangen over het aanvragen van een parkeervergunning.

 

Terug naar overzicht...