Geef tariefwijzigingen tijdig door

tariefwijziging

Het nieuwe jaar is in aantocht en daarom willen wij u erop attenderen dat het belangrijk is tijdig (per e-mail) eventuele tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen door te geven. 

Indien u voor het jaar 2025 een wijziging op de parkeerautomaten wilt doorvoeren dient u rekening te houden met de volgende data; 

  • Aanvragen voor tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen die vóór 1 december 2024 zijn ingediend zullen gegarandeerd dit jaar behandeld worden. Het nieuwe tarief gaat dan op 1 januari 2025 in.    
  • Aanvragen voor tariefwijzigingen, koopzondagen en feestdagen die na 1 december 2024 binnenkomen daarvan kunnen wij niet garanderen dat deze op tijd behandeld zullen worden en dan per 1 januari 2025 in kunnen gaan.
    Wij hebben u hiervoor een vooraankondiging verzonden, zie e-mail van 10 september 2024. Als wij uw aanvraag na 1 december ontvangen dan ontvangt u van de Servicedesk een planning wanneer wij dit wel kunnen uitvoeren. 

Procedure

Dit jaar is de procedure als volgt: Nadat wij van u de nieuwe tarieven hebben ontvangen, zullen deze door onze afdeling Systems worden omgezet in een “tariefconfiguratie formulier”.

Dit formulier zal hierna ter goedkeuring naar u worden toegestuurd. Zodra wij de officiële goedkeuring hebben ontvangen zal de aanvraag verder in behandeling worden genomen.  

Indien de tariefkaarten vervangen moeten worden, ontvangen wij hier graag ook een opdracht voor.

Koopzondagen en feestdagen

Wanneer de tarieven in uw gemeente niet veranderen, dan ontvangen wij nog wel graag de koopzondagen en feestdagen per e-mail.

Contact

Mocht u wijzigingen hebben, dan vragen wij u deze tijdig aan ons door te geven, indien u geen wijziging verwacht, vernemen wij dat ook heel graag. U kunt dit per e-mail laten weten via servicedesk@taxameter.nl.

 

 

Terug naar overzicht...