Gemeente Almere kiest met FLUX voor overzicht

Almere Garage

De hoeveelheid en complexiteit van de financiële afhandeling van parkeerinkomsten uit vijftien drukbezochte parkeergarages en tientallen parkeerautomaten vereist een gestructureerde aanpak. In Gemeente Almere werden de parkeerinkomsten niet gestructureerd voor de klant verwerkt. De gemeente Almere was het eens dat dit anders kon.

Almere en TMC 

Taxameter Centrale (TMC) heeft een langdurige samenwerking met de gemeente Almere en levert al jaren parkeerautomaten, verzorgt het beheer en biedt servicerapportages. Sinds 2023 zijn wij een gecertificeerde betaalinstelling, wat ons in staat stelt om klanten zoals de gemeente Almere te ondersteunen in het stroomlijnen van hun financiële processen.

Groen licht voor de afhandeling van bankpastransacties 

Eind vorig jaar gaf Almere groen licht om de bankpastransacties voortkomende uit parkeren, door ons te laten afhandelen. De parkeergarages in Almere Buiten en Almere Haven zijn uitgerust met technologie van Scheidt & Bachmann. Dankzij een fijne samenwerking met hen en de gemeente, verliep de overstap naadloos. 

Rapportages en een helder overzicht

Vanaf nu zorgen wij voor alle vereiste afdrachtsverklaringen en leveren wij gedetailleerde financiële rapportages over de parkeerinkomsten. Dankzij onze gestructureerde aanpak heeft de gemeente een helder overzicht van de omzet en de betalingen via bankpassen.

Interesse?

Is uw gemeente ook op zoek naar een gestructureerde en eenvoudige aanpak voor het beheer van parkeergelden? Taxameter Centrale is uw deskundige partner. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij de financiële afhandeling van uw parkeertransacties kunnen optimaliseren.

 

 

Terug naar overzicht...