Onze partners

Onze partners

TMC ontwikkelt zelf producten en oplossing, maar werkt tevens nauw samen met verschillende nationale en internationaal partners.

Hieronder een overzicht van onze gewaardeerde partners. Samen proberen wij onze oplossingen naar een nog hoger niveau te tillen.

Brickyard

Brickyard is gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen om de leefbaarheid in een stad te meten, te reguleren en te handhaven.

www.brickyard.eu

brickyard

 

Disko

Een unieke combinatie van (reinigings-) producten voor hardware en IT services onder één dak. Dát is DISKO computer care BV.

www.disko-nl.com

disko

 

Pilomat

Toonaangevende leverancier van geautomatiseerde toegangsverleningssystemen. Pilomat is de vaste leverancier voor al onze bollards.

www.pilomat.com

pilomat

 

RJ Security

Al 20 jaar een gerenommeerd expert op het gebied van veiligheid en beveiliging. De opgedane kennis en ervaring wordt elke dag opnieuw ingezet.

www.rjsafety-security.nl

rjsecurity

Desyde

Desyde is toonaangevend dienstverlener op het gebied van procesoptimalisatie en ICT en leverancier van het Permit vergunningensysteem.

www.desyde.nl

desyde

 

Parkeon

Wereldwijd een van de belangrijkste spelers op het gebied van stedelijke mobiliteit, leverancier van parkeerautomaten en andere ticketingoplossingen.

www.parkeon.com

parkeon

 

POM

Het Amerikaanse POM (of Park-O-Meter) is uitvinder van de originele parkeermeter en is vandaag nog steeds een van de grootste leveranciers.

www.pom.com

pom

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht

Geld besparen op afhandeling kaarttransacties 27 september  –  Het is gewoon een financieel aantrekkelijke oplossing voor gemeenten: de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden extra service Lees meer...

Meer nieuws