Onze partners

Onze partners

TMC ontwikkelt zelf producten en oplossing, maar werkt tevens nauw samen met verschillende nationale en internationaal partners.

Hieronder een overzicht van onze gewaardeerde partners. Samen proberen wij onze oplossingen naar een nog hoger niveau te tillen.

ARVOO Imaging Products

ARVOO is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van kentekenherkenning- en andere beeldverwerkingsoplossingen.

www.arvoo.com

arvoo

 

Dalosy

Dalosy levert mobiele oplossingen die aansluiten op de specifieke wensen en uitdagingen van diverse branches en sectoren.

www.dalosy.com

dalosy

 

Desyde

Desyde is toonaangevend dienstverlener op het gebied van procesoptimalisatie en ICT en leverancier van het Permit vergunningensysteem.

www.desyde.nl

desyde

 

Parkeon

Wereldwijd een van de belangrijkste spelers op het gebied van stedelijke mobiliteit, leverancier van parkeerautomaten en andere ticketingoplossingen.

www.parkeon.com

parkeon

 

Parquery

Ontwikkelaar van slimme parkeeroplossingen; genereert realtime bezettingsinformatie aan de hand van geavanceerde beeldverwerking.

www.parquery.com

parquery

 

POM

Het Amerikaanse POM (of Park-O-Meter) is uitvinder van de originele parkeermeter en is vandaag nog steeds een van de grootste leveranciers.

www.pom.com

pom

 

Tele Connect

Tele Connect Videosystemen is leverancier van gesloten TV systemen (CCTV) en met hun jarenlange ervaring een gedegen kennispartner.

www.teleconnect.nl

teleconnect

Brick Parking

Brick Parking is ontwikkelaar van hoogwaardige parkeertechnologieën, zoals mobiel parkeren en handhaaf- en mobiele scanoplossingen.

www.brickparking.com

brickparking

 

Designa

Met meer dan 15.000 geïnstalleerde locaties is Designa een van de marktleidende fabrikanten van geavanceerde achterafbetaald parkeersystemen.

www.designa.com

designa

 

Misco

Misco is één van de grootste aanbieders van hard- en software en aanverwante artikelen, en onze partner voor moderne handhaafhandhelds.

www.misco.nl

misco

 

Parking Sense

Leverancier van EasyGuide, het meest eenvoudige, betrouwbare en voordelige parkeergeleiding systeem, snel en eenvoudig te installeren.

www.parkingsense.com

parkingsense

 

Pilomat

Toonaangevende leverancier van geautomatiseerde toegangsverleningssystemen. Pilomat is de vaste leverancier voor al onze bollards.

www.pilomat.com

pilomat

 

Smart Parking

Wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en het beheren van slimme parkeertechnologieën. Smart Parking is fabrikant van ons IVAS sensorsysteem.

www.smartparking.com

smartparking

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht

Kerkrade vernieuwt deel automatenpark 25 juli  –  In het prachtige Zuid-Limburgse Kerkrade staan nog verschillende oudere parkeerautomaten. Sommige werken nog uitstekend, andere Lees meer...

Meer nieuws