Schone panelen; een energy-boost voor uw automaten

zonnepaneel

Een goede stroomvoorziening is van groot belang voor het juist functioneren van een parkeerautomaat. Bij automaten op zonne-energie vraagt dit om extra onderhoud aan de zonnepanelen. Met een speciale vuilafstotende coating krijgen uw automaten meer energie tegen lagere onderhoudskosten!

Voor het goed functioneren van een parkeerautomaat is de stroomvoorziening erg belangrijk. Bij automaten op zonne-energie vraagt dit extra onderhoud, wij adviseren de zonnepanelen ieder kwartaal te reinigen. Een schoon zonnepaneel levert immers tot 35% meer energie op.

Minder onderhoud met coating

Wij kunnen uw zonnepanelen ook voorzien van een speciale, vuilafstotende coating. Deze coating voorkomt dat vuil zich aan het paneel kan hechten. Hierdoor zijn de zonnepanelen niet alleen veel makkelijker te reinigen, een regenbui spoelt het paneel ook schoon! En regen hebben we voldoende in Nederland...

Met de coating is eenmaal per jaar reinigen met gewoon water voldoende. De energievoorziening van de automaat blijft optimaal, wat helpt het aantal storingen of accuwissels omlaag te brengen.

Geïnteresseerd? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Terug naar overzicht...