Oude beestjes worden jonge blommen: refurbishing in Hilversum

refurbished

De gemeente Hilversum heeft een aantal hele ervaren parkeerautomaten op straat staan, automaten van de eerste generatie. Sommige zijn wel zo'n tien tot dertien jaar oud. Gelukkig hoeven die niet weg. De vertrouwde Strada Classics zijn prima om te bouwen naar de moderne Strada EVO, T-Pal en Touch.

De gemeente Hilversum heeft gekozen voor type Strada EVO. Eerder heeft Hilversum al vijftien Strada's laten ombouwen en op dit moment loopt een project voor nog elf refurbishings. We knappen de automaten helemaal op, voorzien ze van kaartlezers zodat ze pinbetalingen kunnen afhandelen en sluiten ze aan op Smartfolio. Daarmee zijn ze weer state-of-the art. De kosten van zo'n operatie vallen reuze mee. Bovendien recyclen we op deze manier kostbare materialen en sparen we het milieu.

Voor wie ook van die oude trouwe beestjes op straat heeft staan, is zo’n refurbishingoperatie misschien wel een interessante, verantwoorde en kostenbesparende overweging. We komen graag de mogelijkheden eens bespreken.

Terug naar overzicht...