Opvallend en duurzaam parkeren in Enschede

stradaenschede

Hergebruikt, gereviseerd, voorzien van nieuwe betaalmethoden en bovenal fel geel. Dat zijn de 35 nieuwe parkeerautomaten die gemeente Enschede gaat plaatsen. TMC heeft de refurbished automaten onder meer voorzien van een nieuwe laklaag en de nieuwste betaaltechnieken en zo kunnen ze weer jaren dienst doen op straat.

De bestaande parkeerautomaten in Enschede waren aan vervanging toe en de gemeente wil parkeerders graag tegemoet komen en ook pinmogelijkheden aanbieden.

Een tweede leven

Met initiatieven als 'Duurzaam053' en 'Enschede wekt op' heeft gemeente Enschede duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom is gekozen voor refurbished parkeerautomaten. Deze automaten hebben hun diensten reeds bewezen op straat, maar worden opgeknapt en geüpgraded en vervolgens opnieuw ingezet. Dit levert niet alleen een besparing van grondstoffen op, maar tevens een mooie kostenbesparing.

Duidelijk aanwezig

TMC heeft de automaten naar de wens van gemeente Enschede fel geel gespoten. Ze zijn meteen ook voorzien van een anti-graffiti coating, waardoor vuil niet hecht en de automaat mooi geel blijft. Op de nieuwe parkeerautomaten kan zowel met munten als met bankkaart worden betaald, alle automaten zijn hiervoor voorzien van een nieuwe kaartlezer. Door de verbinding met Smartfolio (de vernieuwde versie van het bekende myParkfolio) is de status van de automaten op afstand te volgen.

Terug naar overzicht...