Optimale sturing en zorgeloos: TMC doet totaalbeheer in Tiel

services

Ook de gemeente Tiel heeft straks geen zorgen meer over onderhoud en beheer. De gemeente heeft het totale beheer van de parkeersystemen aan TMC overgedragen. Dankzij uitstekende maandrapportages weet de gemeente precies hoe de zaken ervoor staan, om beleid en sturing optimaal te houden.

Totale beheer = totale ontzorging

Tiel heeft een groot arsenaal parkeerautomaten van TMC op straat staan. Daarnaast heeft de gemeente ook op een aantal parkeerterreinen miniparksystemen. TMC doet voor de automaten en de miniparksystemen al jaren het tweedelijnsonderhoud. Tiel heeft in navolging van andere gemeenten nu ook het eerstelijnsonderhoud uitbesteed aan ons. Voor totale ontzorging.

Totaal beheer = totaal inzicht

Ontzorgd ben je echter pas echt, als je vinger aan de pols kunt houden. Als je weet hoe je ervoor staat, zodat je waar nodig kunt bijsturen. Dankzij de uitgebreide, op maat ingerichte en heel overzichtelijke rapportages, weet Tiel straks exact wat er speelt.

De rapportages worden maandelijks met TMC besproken. Wij weten dan precies waar we onze energie op moeten richten, om de gemeente en daarmee de parkeerders in Tiel, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ook overleg is maatwerk

Als alles over een tijdje loopt zoals het moet, dan kan de overlegfrequentie omlaag. Ook dat is ontzorging.

Terug naar overzicht...