Optimale dekking onder alle omstandigheden met roaming simkaarten

roamingsim

De roaming simkaart levert constante prestaties, omdat het systeem meebeweegt bij sterk wisselende signaalsterkte en het krachtigste signaal benut uit een verzameling van beschikbare mobiele netwerken.

De dekkingsgraad voor de ontvangst van het signaal van telecomproviders verschilt nogal per locatie. Om de beste signaalsterkte te bieden, voert TMC van tevoren metingen uit. We gaan na welk signaal waar het sterkste is, om op de juiste plek de juiste provider in te zetten voor de datacommunicatie vanuit de parkeerautomaten.

Echter, wanneer een provider een storing heeft, valt het signaal geheel weg en kunnen de automaten geen enkele transactie meer verwerken, totdat de storing verholpen is. Voor dat probleem is nu een oplossing en die oplossing is de roaming simkaart. Deze kaart zoekt via roaming altijd het sterkste mobielenetwerksignaal. Wordt de dekking te laag, dan schakelt de kaart over op een sterker signaal van een andere provider.

Herkent u dit probleem van beperkte dekkingsgraad en soms wegvallende prestaties? De ervaring leert dat dit met de roaming simkaart tot het verleden behoort. We helpen u er graag mee!

Terug naar overzicht...