Mobiel parkeren op Marken: zorgeloos in- en uitgevoerd dankzij Auteo

auteomarken

Marken voert mobiel parkeren in. Voor de betaalafhandeling is de gemeente Waterland bij TMC te rade gegaan. Wij hebben betaalservice Auteo aangeboden en nemen daarmee de gemeente veel zorg uit handen.

We schreven al eerder over het kleurrijke Marken. Op het parkeerterrein net buiten het dorp staan sinds vorig jaar de geavanceerde Strada T-Pal parkeerautomaten. Het historische dorp wordt druk bezocht door toeristen, die uiteraard niet met hun voertuig het erfgoed in mogen rijden; zij parkeren aan de rand en betalen parkeergeld.

Auteo parkeerrechtverwerking

De gemeente wil nu ook mobiel parkeren invoeren. Dat brengt echter allerlei administratieve rompslomp met zich mee. Gemeentemedewerkers moeten inhoudelijke wijzigingen doorvoeren, verificaties uitvoeren, aanpassingen in parkeergebieden en -tarieven registreren en contacten en contracten onderhouden met verschillende providers. TMC heeft daar een totaal ontzorgende oplossing voor: Auteo!

Alles onder een dak

Wij sluiten één contract af met de gemeente voor mobiel parkeren. Wij zijn daarmee de enige gesprekspartner voor de verschillende providers en zorgen voor de verdere contracten. Dat scheelt een hoop zorg en tijd. Wij waarborgen bovendien de vlekkeloze werking van het geheel. We registreren de parkeerrechten op kenteken en voeren de wijzigingen door in de parkeerrechtendatabase. Wij regelen de achterliggende systemen in, controleren deze op correcte werking en verwerken wijzigingen in het parkeerregime.

Terug naar overzicht...