Geld besparen op afhandeling kaarttransacties

betalingsafhandeling

Het is gewoon een financieel aantrekkelijke oplossing voor gemeenten: de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden extra service laten verlenen bij de afhandeling van bank- of creditcardbetalingen bij parkeerinstallaties, ook bij apparatuur die niet van TMC is.

Besparen en meer inzicht

In de meeste gevallen kan de financiële afhandeling van de betaaltransacties goedkoper. En overzichtelijker ook, met helder inzicht dankzij duidelijke rapportages. En één aanspreekpunt voor de gehele keten van betalingsafhandeling. Via de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden.

Optimale service

Alle banktransacties voor parkeergelden kunnen we afhandelen, ook bij apparatuur die niet van TMC is. Met meer dan 65 miljoen transacties per jaar, is onze ervaring ruim te noemen en dat resulteert in optimale service. Verrekenen van transactiekosten doen we eens per maand, twee keer per maand storten we de gelden door en u krijgt daarbij een helder overzicht. Da’s veel overzichtelijker dan iedere transactie per keer verwerken, wat gangbaar is.

Zo geregeld

De zorgen nemen we u uit handen. Overstappen is slechts een administratieve handeling, net zo gemakkelijk als veranderen van energieleverancier, dat is zo geregeld. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden. We maken graag een voorstel voor uw gemeente, precies op maat.

Terug naar overzicht...