Geld besparen op afhandeling kaarttransacties

betalingsafhandeling

Het is gewoon een financieel aantrekkelijke oplossing voor gemeenten: de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden extra service laten verlenen bij de afhandeling van bank- of creditcardbetalingen bij parkeerinstallaties, ook bij apparatuur die niet van TMC is.

Lees meer...

PWN is blij met nieuwe duinkaartautomaten

pwnduinkaartautomaat2

Op hun eigen Facebook en Twitter presenteert PWN ze vol trots: de nieuwe Strada duinkaartautomaten, waarmee bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat dag- of weekkaarten kunnen kopen voor het gebied. Met de opbrengsten van de duinkaart houdt PWN de paden toegankelijk en zorgt de organisatie voor duurzaam natuurbeheer.

Lees meer...

Even te weinig technische mensen? TMC vangt op!

continuiteit

Geen vervangend personeel bij verlof? Ervaring verlaat uw organisatie? Onvoldoende kennis van de huidige techniek?

Onze medewerkers staan vakkundig, snel en betrouwbaar tot uw beschikking. Wij verzorgen graag (tijdelijk) het eerste- en tweedelijns onderhoud van uw parkeersystemen.

Lees meer...

Hoe duidelijker, hoe beter: nieuwe rapportages

maandrapportages

Rapportages geven inzicht in het functioneren van uw automatenpark. Dat inzicht kan u helpen de service te optimaliseren, waardoor u de parkeerders in uw gemeente goed kunt ondersteunen. Nieuwe rapportagemogelijkheden leveren maatwerk; u krijgt precies wat u nodig heeft, in een helder overzicht.

Lees meer...

Kerkrade vernieuwt deel automatenpark

stradakerkrade

In het prachtige Zuid-Limburgse Kerkrade staan nog verschillende oudere parkeerautomaten. Sommige werken nog uitstekend, andere zijn wel aan vervanging toe. TMC gaat 8 Stelio automaten vervangen voor nieuwe Strada EVO automaten en 1 Stelio wordt verplaatst om een 20 jaar oude DG te vervangen.

Lees meer...

Meer gemeenten gaan over op roaming simkaarten

roamingsimsteden

Onlangs introduceerde TMC roaming simkaarten voor in parkeerautomaten. De gemeenten Culemborg, Katwijk, Middelburg en Sluis hebben ook al besloten om ze te installeren en nog meer gemeenten zijn erg enthousiast. De roaming simkaart kiest automatisch het best beschikbare mobiele netwerk. Eventuele netwerkstoringen hebben zo geen invloed meer op de werking van de parkeerautomaten.

Lees meer...

Opvallend en duurzaam parkeren in Enschede

stradaenschede

Hergebruikt, gereviseerd, voorzien van nieuwe betaalmethoden en bovenal fel geel. Dat zijn de 35 nieuwe parkeerautomaten die gemeente Enschede gaat plaatsen. TMC heeft de refurbished automaten onder meer voorzien van een nieuwe laklaag en de nieuwste betaaltechnieken en zo kunnen ze weer jaren dienst doen op straat.

Lees meer...

Schone panelen; een energy-boost voor uw automaten

zonnepaneel

Een goede stroomvoorziening is van groot belang voor het juist functioneren van een parkeerautomaat. Bij automaten op zonne-energie vraagt dit om extra onderhoud aan de zonnepanelen. Met een speciale vuilafstotende coating krijgen uw automaten meer energie tegen lagere onderhoudskosten!

Lees meer...