TMC neemt compleet beheer in Amstelveen op zich

tekenenamstelveen

Gemeente Amstelveen laat zich volledig ontzorgen door TMC, nu ze na de aanbestedingsprocedure eigenaar is geworden van nieuwe Strada parkeerautomaten. Amstelveen heeft zo geen omkijken meer naar installatie, (gebruikers-) ondersteuning, beheer, onderhoud en optimalisatie. Want daar zijn wij voor ingeschakeld!

Lees meer...

Gemeenten lopen warm om up-to-date te zijn

hardlopers

Wat hebben de gemeenten Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Den Haag, Etten-Leur, Hilversum, Katwijk, Leerdam, Maasgouw, Middelburg, Nieuwegein, Sluis, Terneuzen, Texel, Venlo, Westvoorne, Zwijndrecht, de Havendienst van gemeente Utrecht en PWN met elkaar gemeen? Ze lopen warm om binnenkort allemaal up-to-date te zijn!

Lees meer...

Op heterdaad betrapt

politie

Boordetectie blijkt een effectief middel om inbraakpogingen direct op te merken. Oplettendheid van backofficemedewerkers kan zodoende leiden tot arrestaties, zo bleek eerder dit jaar in Dordrecht! Na een booralarm zijn 3 verdachte krakers in de kraag gevat!

Lees meer...

Werk aan de winkel in residentie Den Haag

contractdenhaag

Regeringsstad en residentie Den Haag heeft een kleine 1800 parkeerautomaten van TMC op straat staan. En die staan er voorlopig ook nog wel even. In april hebben de gemeente Den Haag en TMC daarom een nieuw beheerscontract afgesloten met een mogelijke looptijd van acht jaar.

Lees meer...

Met z’n allen naar Panbos Katwijk

panbos

De recreatie-betaalautomaat bij het Katwijkse Panbos wordt binnenkort omgebouwd naar een hypermoderne Strada-T-Pal met groot kleurenscherm. De vernieuwde automaat kan een hele bus vol bezoekers snel, eenvoudig en heel gebruikersvriendelijk van toegangskaartjes voorzien.

Lees meer...

Tilburg laat zich parkeertechnisch ontzorgen

tilburgkermis

Tilburg wil de stad graag leefbaar en toegankelijk houden. Onderdeel hiervan is uitbreiding van de parkeerregulering, met mooie nieuwe parkeerautomaten op straat en vergroting van betalingsgebieden. Vorig jaar liep hier een aanbesteding en TMC kwam als winnaar uit de bus. Inmiddels gaan we de tweede lichting automaten op straat plaatsen.

Lees meer...

Automatenpark Middelburg weer volledig up-to-date

stradamiddelburg

Vijf jaar geleden heeft TMC de gemeente Middelburg voorzien van nieuwe Strada EVO parkeerautomaten. Deze kunnen nog jaren mee, maar technische ontwikkelingen staan niet stil. Ook Middelburg heeft haar automatenpark aangepakt en volledig up-to-date gemaakt door ze te voorzien van snelle modems met roaming simkaarten, nieuwe M1000-kaartlezers en Tap&Go-ondersteuning.

Lees meer...