Werk aan de winkel in residentie Den Haag

contractdenhaag

Regeringsstad en residentie Den Haag heeft een kleine 1800 parkeerautomaten van TMC op straat staan. En die staan er voorlopig ook nog wel even. In april hebben de gemeente Den Haag en TMC daarom een nieuw beheerscontract afgesloten met een mogelijke looptijd van acht jaar.

Lees meer...

Met z’n allen naar Panbos Katwijk

panbos

De recreatie-betaalautomaat bij het Katwijkse Panbos wordt binnenkort omgebouwd naar een hypermoderne Strada-T-Pal met groot kleurenscherm. De vernieuwde automaat kan een hele bus vol bezoekers snel, eenvoudig en heel gebruikersvriendelijk van toegangskaartjes voorzien.

Lees meer...

Tilburg laat zich parkeertechnisch ontzorgen

tilburgkermis

Tilburg wil de stad graag leefbaar en toegankelijk houden. Onderdeel hiervan is uitbreiding van de parkeerregulering, met mooie nieuwe parkeerautomaten op straat en vergroting van betalingsgebieden. Vorig jaar liep hier een aanbesteding en TMC kwam als winnaar uit de bus. Inmiddels gaan we de tweede lichting automaten op straat plaatsen.

Lees meer...

Automatenpark Middelburg weer volledig up-to-date

stradamiddelburg

Vijf jaar geleden heeft TMC de gemeente Middelburg voorzien van nieuwe Strada EVO parkeerautomaten. Deze kunnen nog jaren mee, maar technische ontwikkelingen staan niet stil. Ook Middelburg heeft haar automatenpark aangepakt en volledig up-to-date gemaakt door ze te voorzien van snelle modems met roaming simkaarten, nieuwe M1000-kaartlezers en Tap&Go-ondersteuning.

Lees meer...

Automaten Zaanstad ook onder beheer van TMC

beheerzaanstad

Gemeente Zaanstad is zeer tevreden nu TMC het complete beheer doet van het parkeerautomatenpark. Van preventief onderhoud tot het oplossen van verstoringen, de gemeente heeft er geen omkijken meer naar, maar blijft toch op de hoogte via de maandelijkse rapportages.

Lees meer...

Tap & Goes

tapngoes

Goes biedt parkeerders binnenkort de moderne betaaltechniek Tap & Go. Dat werkt gemakkelijk en snel. En tja, als je overal contactloos kan betalen, dan ook graag bij de parkeerautomaat!

Lees meer...