TMC toont veelzijdigheid op Vakbeurs Mobiliteit

vm2018

Hét Nederlandse evenement voor alle vormen van mobiliteit kent ook dit jaar weer een tweedaagse editie. TMC is uiteraard weer aanwezig, nu in de vernieuwde parkeerstraat in hal 2. Kom langs en we tonen graag onze veelzijdigheid en praten u bij over al onze diensten!

Lees meer...

Geef tariefwijzigingen op tijd door

euroknop

Het nieuwe jaar is vaak hét moment voor een tariefwijziging in de parkeerautomaten. Wij willen u vragen eventuele wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven, door drukte kan de verwerkingstijd mogelijk wat oplopen. Aanvragen voor wijzigingen die vóór 1 december zijn ingediend, worden gegarandeerd dit jaar nog verwerkt. Het nieuwe tarief kan dan per 1 januari 2018 ingaan.

Lees meer...

Nieuw ERP-systeem voor TMC

erp

Op 1 januari stappen we bij TMC over op een nieuw ERP-systeem ter ondersteuning van onze bedrijfsprocessen. Daar gaat u iets van merken. Onze facturen gaan er dan namelijk ietsje anders uitzien. Handig als u dat van tevoren weet.

Lees meer...

Nu ook kentekenparkeren in Dordrecht

kentekenparkerendordrecht

Met het verwijderen van de afdekkap heeft verkeerswethouder Rik van der Linden de eerste vernieuwde parkeerautomaat in Dordrecht in gebruik genomen. TMC heeft de bestaande automaten voorzien van kleurenschermen en contactloze betaalmogelijkheid en de automaten meteen klaargemaakt voor kentekenparkeren.

Lees meer...

Parkeon officieel omgedoopt tot Flowbird

flowbird wit

Vanaf 15 oktober 2018 heet Parkeon officieel Flowbird. De naam Parkeon zal niet meer gebruikt worden; in alle correspondentie wordt enkel nog de naam Flowbird gebruikt. Dit is de volgende stap in de fusie van Parkeon en Cale, die begin dit jaar is ingezet.

Lees meer...

Groen en geel parkeren in Enschede

dgenschede

Gemeente Enschede gaat verder met het upgraden van het automatenpark. In opdracht van de gemeente gaat TMC prachtige gele, refurbished Strada EVO parkeerautomaten klaarmaken voor een tweede leven op straat. Dus groen en geel tegelijk!

Lees meer...

Er was eens een rekencentrum van TMC

smartfolio computer

Door de jaren heen hebben we voor de backoffice van onze parkeerautomaten verschillende benamingen gebruikt. Eerst was het ‘rekencentrum van TMC’. Vervolgens werd dit Parkfolio, PHS of 'hosting'. Daarna hernoemde Parkeon de backoffice ‘MyParkfolio. En nu is het ‘Smartfolio’. We zijn met z’n allen niet heel consequent geweest in het gebruik van de termen. Daar brengen we nu verandering in. Vanaf heden is er nog maar één naam: Smartfolio. Deze gebruiken we in alle teksten, uitingen en facturen.

Lees meer...

Zomer? De winter komt er alweer aan!

sneeuwstrada

De zomer is bijna achter de rug en de winter staat voor de deur. Tijd om de parkeerautomaat extra aandacht te geven. Denk niet alleen aan een kaartlezerreiniging, maar reinig ook het scherm en het zonnepaneel. De komende kou kan ook invloed hebben op de werking van de accu. Wellicht is preventief vervangen nodig voor zorgeloze werking tijdens de winter. Meer weten? Neem contact met ons op.

Lees meer...