Parkeon geeft myParkfolio nieuwe look en nieuwe naam

smartfolio

Het parkeerbeheersysteem myParkfolio krijgt dit voorjaar een nieuwe look en gaat door onder de naam Smartfolio. De menu’s, de schermen en de grafieken krijgen een eigentijdse vormgeving en eigentijds, dat is anno 2017 eenvoudig, overzichtelijk en rustig. Met neutrale kleuren, grafieken met flat design en gestandaardiseerde buttons.

Lees meer...

Duinkaartautomaat van TMC helpt bij natuurbeheer

pwnduinkaartautomaat

Achter station Castricum staat sinds kort een innovatieve duinkaartautomaat van TMC. Bij deze automaat kunnen bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat heel gemakkelijk een dag- of weekkaart kopen. Het betreft een pilot. Bij succes komen er nog meer appeltjesgroene automaten van TMC langs het duingebied te staan.

Lees meer...

Volledig elektrische handhaving- en toezichtscanauto in Bergen op Zoom

scanautoboz

Weer een tevreden klant. Parkeerbeheer Bergen op Zoom heeft sinds kort de eerste volledig elektrische en emissieloze handhaving- en toezichtscanauto ter wereld rijden en deze draait op een Brickyard backoffice. De follow-up wordt gedaan door elektrische snorscooters uitgerust met Bluebrick Pursuit; de eerste handhaafapp op tablet (ontwikkeld samen met de gemeente Delft), die zorgt dat er geen gat valt tussen scanauto en opvolging.

Lees meer...

Mobiliteits- en handhavingsproducten TMC krijgen eigen organisatie

tmcbysplitsing

Vanaf 1 mei splitst TMC een deel van haar activiteiten af en brengt ze onder in Brickyard BV. TMC richt zich daarna volledig op parkeren, Brickyard BV ontwikkelt en verkoopt softwaresystemen om informatiestromen bij elkaar te brengen, mobiliteit te bevorderen en handhaving te ondersteunen. Zo creëren we maximale focus in beide ondernemingen.

Lees meer...

Inzicht in uw mobiliteit met de TMC rapportages

rapportages2017

Welke parkeerzone is het drukst? Welk dagdeel zorgt voor de meeste inkomsten? Wat is de omzet van belparkeren? Met de Brickyard rapportagetool biedt TMC gemeenten de ideale mogelijkheid om inzicht te krijgen in de mobiliteit van hun stad. Er zijn nu verschillende rapportages beschikbaar die helpen bij het beoordelen van de effectiviteit van het parkeerbeleid.

Lees meer...

Voor het eerst TMC parkeerautomaten in Denemarken

qparkdenemarken

Voor het eerst in de geschiedenis zijn de automaten van TMC in Denemarken te vinden. In een parkeergarage in het Deense Silkeborg, staan sinds kort fonkelrode Strada parkeerautomaten. Exploitant van de garage is Q-Park en we hebben de automaten daarom volledig in de opvallende Q-Park huisstijl geleverd.

Lees meer...