Kerkrade vernieuwt deel automatenpark

stradakerkrade

In het prachtige Zuid-Limburgse Kerkrade staan nog verschillende oudere parkeerautomaten. Sommige werken nog uitstekend, andere zijn wel aan vervanging toe. TMC gaat 8 Stelio automaten vervangen voor nieuwe Strada EVO automaten en 1 Stelio wordt verplaatst om een 20 jaar oude DG te vervangen.

Lees meer...

Meer gemeenten gaan over op roaming simkaarten

roamingsimsteden

Onlangs introduceerde TMC roaming simkaarten voor in parkeerautomaten. De gemeenten Culemborg, Katwijk, Middelburg en Sluis hebben ook al besloten om ze te installeren en nog meer gemeenten zijn erg enthousiast. De roaming simkaart kiest automatisch het best beschikbare mobiele netwerk. Eventuele netwerkstoringen hebben zo geen invloed meer op de werking van de parkeerautomaten.

Lees meer...

Opvallend en duurzaam parkeren in Enschede

stradaenschede

Hergebruikt, gereviseerd, voorzien van nieuwe betaalmethoden en bovenal fel geel. Dat zijn de 35 nieuwe parkeerautomaten die gemeente Enschede gaat plaatsen. TMC heeft de refurbished automaten onder meer voorzien van een nieuwe laklaag en de nieuwste betaaltechnieken en zo kunnen ze weer jaren dienst doen op straat.

Lees meer...

Schone panelen; een energy-boost voor uw automaten

zonnepaneel

Een goede stroomvoorziening is van groot belang voor het juist functioneren van een parkeerautomaat. Bij automaten op zonne-energie vraagt dit om extra onderhoud aan de zonnepanelen. Met een speciale vuilafstotende coating krijgen uw automaten meer energie tegen lagere onderhoudskosten!

Lees meer...

TMC wil maar een ding: een tevreden klant

kto

Wij ondersteunen de mobiliteitsprocessen van onze klanten. Dat is ons bestaansrecht. We doen het pas goed, als we het uitstekend doen! Om te weten of dat zo is en om inzicht te krijgen in wat er beter kan, voeren we elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uit.

Lees meer...

Parkeon geeft myParkfolio nieuwe look en nieuwe naam

smartfolio

Het parkeerbeheersysteem myParkfolio krijgt dit voorjaar een nieuwe look en gaat door onder de naam Smartfolio. De menu’s, de schermen en de grafieken krijgen een eigentijdse vormgeving en eigentijds, dat is anno 2017 eenvoudig, overzichtelijk en rustig. Met neutrale kleuren, grafieken met flat design en gestandaardiseerde buttons.

Lees meer...

Duinkaartautomaat van TMC helpt bij natuurbeheer

pwnduinkaartautomaat

Achter station Castricum staat sinds kort een innovatieve duinkaartautomaat van TMC. Bij deze automaat kunnen bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat heel gemakkelijk een dag- of weekkaart kopen. Het betreft een pilot. Bij succes komen er nog meer appeltjesgroene automaten van TMC langs het duingebied te staan.

Lees meer...