Duinkaartautomaten PWN dubbel-groen

pwnbijdehoep

Donderdag 4 april, vlak voor Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Na een gewonnen aanbesteding hebben we 16 fonkelgroene Duinkaartautomaten voor PWN geplaatst. Zo’n moment kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, dus was er een ware onthulling van de automaten.

Lees meer...

TMC volop in ontwikkeling op ParkeerVak 2019

parkeervak2019

Met berichten in het achterhoofd over klimaatspijbelaars en de lucht in onze steden die te vies is om in te werken, zet TMC nu nog meer in op klimaat en leefbaarheid. Op ParkeerVak 2019 introduceren we de StreetSmart als opvolger van de welbekende Strada parkeerautomaat met de Park&Breathe-module wordt uw parkeerautomaat een meetpunt voor onder meer luchtkwaliteit. Ervaar het op 17 en 18 april in de Brabanthallen in Den Bosch.

Lees meer...

Snel inzicht in uw automatenpark

rapportages2019

Wilt u volledig inzicht in het functioneren van uw automatenpark? Dat kan, met onze handige (maand)rapportages! Door ons nieuwe ERP-systeem en onze unieke, nieuwe beheertool zijn uw automaatrapportages nog sneller voorhanden.

Lees meer...

Hergebruik en gebruiksgemak in Gouda

montagegouda

Qua uiterlijk zijn ze niet veel veranderd, maar aan de rode zone-indicator met groot zonnepaneel bovenop en het grote kleurenscherm is te zien dat ze gereed zijn voor kentekenparkeren. Op dit moment is TMC bezig met een grote ombouw van de parkeerautomaten in Gouda. De Bogen had de primeur.

Lees meer...

Opleidingen onderhoud parkeerautomaten 2019

opleidingonderhoud

Ook dit jaar organiseert TMC weer een aantal trainingen over onderhoud aan onze parkeerautomaten. We geven de basiscursus, de training voor gevorderden en een opleiding voor het zelfstandig kunnen verwisselen van een defecte M1000 kaartlezer. De trainingen staan gepland in zowel het voorjaar als najaar 2019.

Lees meer...

Klanttevredenheid in 2018 gemiddeld een 7,5

klanttevredenheid

Ook in 2018 hebben we weer een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Gelukkig heeft een groot aantal klanten hieraan meegewerkt. We zijn blij met de resultaten, het afgelopen jaar waardeerden klanten ons met een gemiddelde van 7,5. Een halve punt hoger dan in 2017.

Lees meer...