Tap & Goes

tapngoes

Goes biedt parkeerders binnenkort de moderne betaaltechniek Tap & Go. Dat werkt gemakkelijk en snel. En tja, als je overal contactloos kan betalen, dan ook graag bij de parkeerautomaat!

Lees meer...

TMC op Intertraffic 2018

intertraffic2018

Van 20 t/m 23 maart is TMC weer aanwezig op de Intertraffic 2018 in de RAI in Amsterdam. Je vindt ons samen met Parkeon op de welbekende standlocatie 02.202. Kom langs en we praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen rond de Parkeon parkeerautomaten.

Lees meer...

Uw hulp helpt ons het beter te doen

tevredenklant

Klanttevredenheid is belangrijk voor ons en daarom doen we er continu onderzoek naar. Dank aan de deelnemers aan het KTO 2017 en uw gerichte feedback op ons werk. We gaan direct aan de slag met de aandachtspunten, om u nog beter van dienst te zijn!

Lees meer...

Zorg uit handen in Culemborg

stadhuisculemborg

TMC neemt gemeenten graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Een van onze uitstekende services is compleet beheer. Culemborg heeft er geen omkijken meer naar. Onze hulp kwam daar als geroepen...

Lees meer...

TMC monteurs redden man met scootmobiel uit het water

scootmobiel1

Een man die donderdag 18 januari op zijn scootmobiel de storm die over ons land raasde trotseerde, is te water geraakt door de harde wind. Hij reed op het fietspad aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven toen de wind hem greep. TMC monteurs Michiel en Daan zagen de man en hebben hem uit het water gehaald.

Lees meer...

Opleidingen onderhoud parkeerautomaten

opleidingonderhoud

Ook dit jaar organiseert TMC weer een aantal trainingen over onderhoud aan onze parkeerautomaten. We geven de basiscursus, de training voor gevorderden en een opleiding voor het zelfstandig kunnen verwisselen van een defecte M1000 kaartlezer. De trainingen staan gepland in februari en maart 2018.

Lees meer...

TMC faciliteert fietsparkeren in Venlo

venlofietsparkeren

Betalen voor fietsparkeren net zo eenvoudig als een parkeerkaartje kopen voor je auto? Dat kan in Venlo! Parkeer je fiets, loop naar de automaat en haal je ticket. TMC installeert een prachtige fietsparkeerautomaat op het fraai gerenoveerde Flujasplein in Venlo.

Lees meer...

Onderzoek toont aan: Regelmatig reinigen loont!

parkcleanactie

Vervuiling is een belangrijke oorzaak van storingen, dat is al jaren bekend. Regelmatige reiniging van vuilgevoelige onderdelen van uw parkeerapparatuur loont daarom echt. De continuïteit van de apparatuur neemt toe, het aantal storingen daalt en de tevredenheid van de gebruiker stijgt!

Lees meer...