TMC faciliteert fietsparkeren in Venlo

venlofietsparkeren

Betalen voor fietsparkeren net zo eenvoudig als een parkeerkaartje kopen voor je auto? Dat kan in Venlo! Parkeer je fiets, loop naar de automaat en haal je ticket. TMC installeert een prachtige fietsparkeerautomaat op het fraai gerenoveerde Flujasplein in Venlo.

Lees meer...

Onderzoek toont aan: Regelmatig reinigen loont!

parkcleanactie

Vervuiling is een belangrijke oorzaak van storingen, dat is al jaren bekend. Regelmatige reiniging van vuilgevoelige onderdelen van uw parkeerapparatuur loont daarom echt. De continuïteit van de apparatuur neemt toe, het aantal storingen daalt en de tevredenheid van de gebruiker stijgt!

Lees meer...

Lean & Green in Zwijndrecht

stradazwijndrecht

Flitsend vernieuwde parkeerautomaten ondersteunen gewijzigd parkeerbeleid in Zwijndrecht. Werkend op zonne-energie en voorzien van het nieuwe Wings P-bord, maakt Zwijndrecht met deze opgeknapte automaten een groene keuze. En omdat TMC het complete beheer doet, pakt die keuze ook zorgeloos uit.

Lees meer...

Tap & Go: Onduidelijkheden verduidelijkt!

tapngo

Contactloos betalen is ideaal en niet meer weg te denken uit onze samenleving. Je hoeft nu alleen nog maar de betaalpas voor de kaartlezer te houden; een pincode intoetsen is niet meer verplicht. Het is een uiterst snelle en gemakkelijke manier van betalen. Daarnaast is het ook nog eens veilig, omdat zonder pin skimming niet meer mogelijk is. Kan de pinpad achterwege blijven dan op de parkeerautomaat? Hoe dit zit, leggen we uit in dit artikel.

Lees meer...

TMC ook bij Verkeer, Mobiliteit en Parkeren 2017

vmep2017 tmc

Hét Nederlandse evenement voor verkeer, mobiliteit en parkeren kent ook dit jaar weer een tweedaagse editie. Met opnieuw het Parkeerbeheer Congres. En TMC is dit jaar ook weer aanwezig, nu in de parkeerstraat in hal 1. Kom langs en we praten u graag bij over al onze diensten!

Lees meer...

U vraagt, wij draaien...

klanttevredenheid

"U vraagt, wij draaien" is een bekende uitdrukking, ontleend aan het fabuleuze bijna-gelijknamige radioprogramma van Radio Veronica uit de jaren zestig. Maar eh... wat vraagt u nou precies? Opdat wij exact dat draaien! Dat proberen we te achterhalen met ons klanttevredenheidsonderzoek.

Lees meer...

Geld besparen op afhandeling kaarttransacties

betalingsafhandeling

Het is gewoon een financieel aantrekkelijke oplossing voor gemeenten: de Stichting Beheer Mobiliteitsgelden extra service laten verlenen bij de afhandeling van bank- of creditcardbetalingen bij parkeerinstallaties, ook bij apparatuur die niet van TMC is.

Lees meer...

PWN is blij met nieuwe duinkaartautomaten

pwnduinkaartautomaat2

Op hun eigen Facebook en Twitter presenteert PWN ze vol trots: de nieuwe Strada duinkaartautomaten, waarmee bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat dag- of weekkaarten kunnen kopen voor het gebied. Met de opbrengsten van de duinkaart houdt PWN de paden toegankelijk en zorgt de organisatie voor duurzaam natuurbeheer.

Lees meer...