Voordeeltickets

Voordeeltickets

Met de Strada en Stelio T-Pal met couponingfunctie kan de parkeerder, na zijn parkeertransactie, een voordeelticket kiezen, waarmee hij voordeel krijgt bij de lokale ondernemer (zoals korting of een gratis product).

  • Samenwerken met de lokale ondernemer
  • Promoot de binnenstad
  • Versterk de lokale economie
  • Voordeel voor iedereen verkrijgbaar

kortingstickets

Nieuwe klanten

Winkeliers worden steeds meer geconfronteerd met een terugloop van het aantal klantbezoeken. De T-Pal parkeerautomaat met couponingfunctie geeft ondernemers de mogelijkheid om via de parkeerautomaat meer klanten te bereiken. De ondernemer maakt online aanbiedingen die op meerdere parkeerautomaten in hun nabijheid te selecteren zijn. Na een parkeertransactie kan de parkeerder een voordeelticket kiezen, waarmee hij voordeel kan krijgen in de vorm van korting of een gratis product, bij de ondernemer om de hoek.

 

couponingparkeervak

Ondersteun de ondernemer

Ook zonder een parkeerticket te kopen is het mogelijk een voordeelticket te verkrijgen. Met deze vorm van “narrowcasting” ziet de ondernemer meteen resultaten zijn van zijn promotiecampagne. Dé manier voor de gemeente om de lokale ondernemer direct te ondersteunen. Voorzien van een full-color wrapping wordt de parkeerautomaat herkenbaar en een waardevolle toevoeging aan de citymarketing.

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over kortingstickets op de Strada parkeerautomaat.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over kortingstickets. Neem gerust contact op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht

Kerkrade vernieuwt deel automatenpark 25 juli  –  In het prachtige Zuid-Limburgse Kerkrade staan nog verschillende oudere parkeerautomaten. Sommige werken nog uitstekend, andere Lees meer...

Meer nieuws