Toegangsverlening

Toegangsverlening

Het afsluiten van een gebied met geslotenverklaring met een fysieke afsluiting zorgt voor extra veiligheid binnen het gebied. Enkel voertuigen met een geldig toegangsrecht kunnen het gebied inrijden.

  • Extra veiligheid binnen het afgesloten gebied
  • Vele aansturingsmogelijkheden
  • Betrouwbare en vandalismebestendige afsluiting

Veilige afsluiting

En geslotenverklaard gebied enkel voorzien van bebording kan zijn doel missen. Niet elke weggebruiker houdt zich aan de regels. Met een fysieke afsluiting zoals een bollard wordt er alleen nog toegang verleend aan geautoriseerd verkeer zoals vergunninghouders of bestemmingsverkeer.

Het weren van niet-geautoriseerd verkeer biedt extra veiligheid in het gesloten gebied. Zo is er bijvoorbeeld geen gevaar meer voor winkelend publiek in een voetgangersgebied of voor ramkraken bij waardevolle winkels.

 

Breed toepasbaar

Een betrouwbare en vandalismebestendig afsluiting met enkel toegangsverlening voor geautoriseerd verkeer is uitermate geschikt voor bussluizen, voetgangersgebieden, maar ook doseerinstallaties. Het systeem wordt aangestuurd door een transponder, Proximity-kaart, maar ook kentekencamera en is daarmee zeer breed toepasbaar.

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over toegangsverlening met bollards.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over toegangsverlening. Neem gerust contact op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht

Oude beestjes worden jonge blommen: refurbishing in Hilversum 29 mei  –  De gemeente Hilversum heeft een aantal hele ervaren parkeerautomaten op straat staan, automaten van de Lees meer...

Meer nieuws