Managementtool

Managementtool

Mobiliteitsoplossingen worden meer en meer volledig digitale systemen. Om instellingen, overtreders, vergunningen en rapportages te beheren is een degelijke management tool onontbeerlijk. Een centraal backofficesysteem waar alle beheerapplicaties samenkomen.

  • Alle mobiliteitsapplicaties onder 1 dak
  • Beheer overtreders
  • Beheer instellingen
  • Beheer bonnen
  • Maak rapportages

Alle beheerapplicaties

TMC biedt een uitgebreide managementtool die alle beheerapplicaties samenbrengt. Met een enkel inlogaccount zijn al uw mobiliteitsoplossingen te beheren vanuit een gebruiksvriendelijke en eenduidige gebruikersinterface. Binnen de managementtool zijn alle applicaties snel toegankelijk en is er snel te schakelen. Door de applicaties samen te brengen ontstaat de mogelijkheid gegevens te koppelen.

 

miniparkcomputer

Beheer instellingen

Vanuit de centrale backoffice zijn de instellingen van verschillende mobiliteitsoplossingen te beheren. Er is direct toegang tot myParkfolio, het beheersysteem voor parkeerautomaten, en via de Bluebrick-module kunnen direct berichten gestuurd worden naar de handhavers.

 

Beheer overtreders

Per applicatie worden de mogelijke overtreders uitgelicht. Een bevoegd persoon zoals ene BOA kan de overtreders controleren en vervolgens accorderen. Tevens worden statistieken over recidivisten getoond.

Beheer bonnen

In de managementtool kan een overzicht opgeroepen worden van de gemaakte bonnen, zowel in de applicatie zelf (C01 camerahandhaving, Minipark cameraparkeren) als op straat (Bluebrick handhavingsapp). De bonnen kunnen gecontroleerd eventueel aangevuld worden, waarna ze doorgezet worden naar een verwerkende instantie.

 

Maak rapportages

Door het samenbrengen van de applicaties kunnen gegevens gecombineerd worden voor uitgebreide inzicht in de mobiliteit van uw stad. Creëer managementrapportages en gebruik deze voor beleidskeuzes en als bron voor informatiegestuurd handhaven.

bluebrickcomputer

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over de centrale managementtool.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over Brickyard. Neem gerust contact op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht

Oude beestjes worden jonge blommen: refurbishing in Hilversum 29 mei  –  De gemeente Hilversum heeft een aantal hele ervaren parkeerautomaten op straat staan, automaten van de Lees meer...

Meer nieuws