TMC Academy

TMC Academy

De parkeerautomaten van TMC zijn complexe technische producten. Voor uw medewerkers, die dagelijks met de systemen gaan werken, is het van belang op de hoogte te zijn van alle ins en outs.

Wij bieden trainingen voor zowel het product als de bijbehorende software. Tevens verzorgen wij herhalingscursussen, waardoor uw medewerkers op de hoogte blijven van eventuele nieuwe productontwikkelingen.

 • Betalingsverwerking   -   613 KB Download
 • Parkeerautomaten: Basiscursus

  Deze opleiding is gericht op het eerstelijns onderhoud van parkeerautomaten.

  Vul het formulier in om u aan te melden.

 • Parkeerautomaten: Gevorderden

  Deze opleiding is gericht op het tweedelijnsonderhoud waaronder storingsanalyse en het vervangen van modulaire onderdelen.

 • Parkeerautomaten: Verwisselen M1000 kaartlezer

  De insteek van deze opleiding is dat u zelfstandig een defecte M1000 kaartlezer kunt verwisselen voor een ander exemplaar en deze in bedrijf kunt stellen.

 • Parkeerautomaten: Smartfolio

  Dit is een training voor het gebruik van de Smartfolio backoffice en is bestemd voor beheerders.

 • Maatwerk

  Naast de standaardopleidingen verzorgen wij tevens maatwerkopleiding volledig op de wens van de klant. Deze opleidingen kunnen zowel bij u (training on the job) als bij TMC plaatsvinden. Vraag hier gerust naar bij de Servicedesk van TMC of bij uw accountmanager.

Direct aanmelden

Vul uw gegevens in om een plekje bij een een van de cursussen van de TMC Academy te reserveren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Taxameter Centrale B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: mail@taxameter.nl

certificeringlogostransparant

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht

Merry X-mas and a happy 2018 19 december  –  Merry X-mas and a happy new year! TMC wenst u een gezond, voorspoedig, innovatief en Lees meer...

Meer nieuws