Súdwest-Fryslân pakt het zelf op

parkerenswf

Van gemeenten die volledig ontzorgd willen worden nemen wij met plezier het compleet beheer over. Gemeenten die zelf de kennis en mensen in huis hebben willen dit in eigen beheer houden, zo ook de gemeente Súdwest-Fryslân. We hebben 70 parkeerautomaten omgebouwd naar T-Pal en contactloos betalen en na een opleiding kan en mag de gemeente straks zelf de kaartlezers vervangen.

De gemeente Súdwest-Fryslân kent 2 steden met betaald parkeren, Bolsward en Sneek, en op dit moment zijn we de parkeerautomaten daar aan het ombouwen. Voor betere gebruiksvriendelijkheid voorzien we de automaten van mooie grote T-Pal-kleurenschermen en is het nu ook mogelijk om contactloos te betalen.

Waar andere gemeenten kiezen om TMC het complete beheer over te laten nemen, is in Súdwest-Fryslân veel kennis aanwezig van onze parkeerautomaten. De gemeente is daardoor heel goed in staat zelf de automaten te onderhouden en te beheren.

Onlangs zijn enkele medewerkers van de gemeente bij ons in Amsterdam op cursus geweest. Na een gedegen training zijn zij nu gecertificeerd om zelfstandig de kaartlezer uit de parkeerautomaten in geval van problemen te vervangen en in gebruik te nemen.

Met veel plezier pakken wij compleet beheer voor gemeenten op, maar we zijn net zo trots op gemeenten die zelfstandig hun automatenpark in optimale conditie houden.

Terug naar overzicht...