Serge de Heer: Nieuwe accountmanager betaaldiensten

sergedeheer

Met de komst van onze nieuwe accountmanager Serge de Heer krijgen de TMC betaaldiensten een nieuwe impuls. Want naast de afhandeling van elektronische betalingen op Parkeon parkeerautomaten kan TMC ook de betalingsafhandeling verzorgen voor alle niet-Parkeon parkeerautomaten op straat en in parkeergarages. Ervaar ook het gemak van 1 betalingsverwerker!

TMC kan op verschillende manieren transacties verwerken. TMC is een door Betaalvereniging Nederland gecertificeerde APSP (Acceptant Payment Service Provider) en verzorgt al jaren de afhandeling van elektronische betalingen op onze parkeerautomaten. Deze dienstverlening bieden we nu ook voor andere betaalautomaten. Dus voor alle andere parkeerapparatuur op straat en in parkeergarages, maar ook voor betaal- en pinterminals van bijvoorbeeld retailers.

  • Bankpas- en creditcardafhandeling op alle betaalterminals
  • Veelal een voordeliger tarief
  • Overzichtelijke rapportages
  • Accountants verklaring
  • Gecertificeerde APSP

De totale pin-inkomsten storten wij op uw rekening, inclusief een helder overzicht. De transactiekosten verrekenen we in één keer aan het eind van de maand. Als gecertificeerd APSP handelen wij als tussenpersoon tussen de acceptant (de elektronische betaalterminal op de parkeer- / pinautomaten) en de acquirer (de bank van uw onderneming/instelling). Dit ontlast uw bank. U hoeft niet voor elke pinterminal (zoals een parkeerautomaat) een apart contract af te sluiten. Wij regelen samen met u een soepele overgang zodat u van deze voordelen kunt profiteren.

Ervaar ook het gemak van 1 betalingsverwerker en neem contact met ons op.

Terug naar overzicht...