ParkClean – 4x zeker doen

ParkcleanKaartlezer

Nederland, en de rest van de wereld, is in de ban van het coronavirus. De maatregelen, die door de overheid zijn genomen om verspreiding van het virus te voorkomen, zijn ingrijpend. Blijf zoveel mogelijk thuis, is het devies. De rust die is ontstaan zorgt ook voor ruimte. Ruimte om de parkeerautomaten in uw gemeente eens ongestoord te reinigen.

Vervuiling is één van de voornaamste oorzaken van verstoringen. Regelmatige reiniging van vuilgevoelige onderdelen van uw parkeerautomaat loont en kan eventuele verstoringen voorkomen. De continuïteit van de apparatuur neemt toe en de tevredenheid van de gebruiker stijgt.

Om u een inzicht te geven in het aanbod van reinigingsproducten hebben wij voor u een top 4 samengesteld van essentiële werkzaamheden.

1. Reinigen van de kaartlezers

Periodiek preventief reinigen van kaartlezers verkleint de kans op storingen aanzienlijk. De reinigingsset voor chipkaartlezers bevat 1 droge reinigingskaart voor het chipcontact en 4 geïmpregneerde reinigingskaarten voor het binnenwerk, goed voor 1 jaar reiniging. Laat het hersluitbare etuitje achter in de parkeerautomaat en u heeft uw reinigingsproducten altijd bij de hand!

Reinigingssetkaartlezer

2. Reinigen van de printer

Een ander essentieel onderdeel in de parkeerautomaat is de printer. Voor het reinigen van de printer adviseren wij een combinatie van reinigingsproducten.

Het reinigen van de printer is eigenlijk heel simpel. Zodra de papierrol toe is aan vervanging, haal je deze eruit. Op de papierstrook van een nieuwe rol plak je de reinigingsfolie en hier breng je enkele druppels speciaalreiniger op aan. Plaats de nieuwe papierrol in de automaat en de rol met reinigingsfolie gaat door de printer. De printer word zo eenvoudig gereinigd. De reinigingsfolies worden per 50 stuks geleverd. De flacons speciaalreiniger, met een inhoud van 100 ml, hebben een druppelopening en worden per 8 stuks geleverd.

Ook de rubberrol-reiniger is uitstekend geschikt voor het reinigen van de printer. Door een regelmatige reiniging blijft de toplaag schoon, elastisch en zacht, waardoor papierstoringen voorkomen worden. Het gebruik van rubberrol-reiniger werkt op dezelfde manier als de speciaalreiniger.

3. Reinigen van het zonnepaneel

De stroomvoorziening is erg belangrijk, een schoon zonnepaneel levert namelijk tot wel 35% meer energie op. Wij raden daarom aan om de zonnepanelen te reinigen. Niet alleen nu de zomer voor de deur staat, maar ook in de donkere maanden wanneer het korter licht is en vallende bladeren het paneel bedekken. Ook dan wilt u een optimale lichtopbrengst.

Met behulp van een microvezel reinigingsdoek met universele zonnepaneelreiniger haalt u gemakkelijk het vuil van het zonnepaneeloppervlakte. De microvezel reinigingsdoek is 100% krasvrij en kan eenmaal per zonnepaneel gebruikt worden. De reiniger, die in de reinigingsdoek geïmpregneerd is, bevat geen chemische oplosmiddelen die het oppervlak aantasten. De microvezel reinigingsdoeken worden per 50 stuks geleverd.

4. Reinigen van graffiti

Voor een optimale klantbeleving heeft niet alleen het binnenwerk, maar ook de buitenkant van de parkeerautomaat aandacht nodig. Eén van de reinigingsproducten voor de buitenzijde is graffitiverwijderaar.

graffitiverwijderaar

Graffitiverwijderaar is een krachtige reinigingsvloeistof voor het verwijderen van graffiti, permanente stiftbekladding en hardnekkig vuil op kunst- en metalen oppervlakken. Dit product is milieuvriendelijk, huidvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De flacons, met een inhoud van 100 ml, hebben een druppelopening en worden per 8 stuks geleverd.

Heeft u interesse in deze of overige reinigingsprodcuten van ParkClean? Stuur uw vraag of verzoek naar verkoop@taxameter.nl. Wij helpen u graag.

Terug naar overzicht...