Minder parkeertransacties? Verlaag uw bundel

tapngo

Door de maatregelen omtrent het Coronavirus daalt het aantal bezoekers naar de centra van uw gemeente en daarmee het aantal transacties op uw parkeerautomaten. Voor veel klanten verzorgen wij de afhandeling van elektronische betaaltransacties volgens afgesproken transactiebundels. Wellicht kunnen we deze verlagen?

Transactiebundel verlagen

Voor een aantal gemeenten verzorgen wij de afhandeling van elektronische betaaltransacties op hun parkeerautomaten. We hebben afgesproken het aantal transacties per bundel af te rekenen. In verband met het teruglopen van het bezoek zijn deze afgesproken "pinbundels" voor de komende periode wellicht te hoog. Om kosten te besparen kunnen wij deze bundel met ingang van 1 april voor u verlagen.

Geef uw bundelwijziging tijdig door

Indien u een bundelwijziging wilt doorgeven voor de maand april, neem dan voor dinsdag 7 april 2020 contact op met Serge de Heer via s.de.heer@taxameter.nl en geef aan met welk aantal wij de bundel mogen aanpassen. Wij zorgen dat de bundel aangepast wordt en bevestigen dit per e-mail aan u.

Houdt u er wel rekening mee dat bij een te lage bundel er bundeloverschrijding kan ontstaan, transacties buiten de bundel worden tegen een hoger afgesproken tarief afgerekend.

Dienstverlening

TMC doet er in deze situatie alles aan om de dienstverlening op peil te houden en om u toch persoonlijk én professioneel te blijven ondersteunen.

Terug naar overzicht...