Johan de Wit met pensioen

Nieuws groot 2020

Vandaag, 23 december 2020 neemt Johan de Wit afscheid van zijn functie als accountmanager en gaat hij, na een loopbaan van 47 jaar bij TMC, genieten van een welverdiend pensioen.

Waar het begon

Op 31 mei 1974 ontving de toen 20 jarige Johan de Wit een brief van de heer Lampen, met daarin een aanbieding om als techneut te komen werken bij Taxameter Centrale in Amsterdam. Met een startsalaris van 1.175,00 gulden, per maand ging Johan akkoord en nam hij de functie aan.

Johan als techneut

In de eerste periode, die Johan beleefde bij TMC, was er nog niet veel werk. Men moest wachten op een bepaalde wet die de tachograaf verplicht zou stellen. De techneuten hadden het destijds druk met pijltjes gooien en kaarten. Ook de voorzieningen waren nog niet op orde. Nadat de wet eenmaal was ingevoerd, ging het hard en was het werk niet aan te slepen. Ook kwamen er meer werkbanken en overige faciliteiten. Het was een gouden tijd.

Het artikel-pakket bij Kienzle (leverancier van de tachografen) breidde zich uit. Nieuwe artikelen werden toegevoegd, waaronder geld- en liter-telwerken voor benzine- en brandstofpompen. Ook de Kienzle parkeermeters kwamen op de markt. Dit is het begin geweest van de markt waarin TMC zich vandaag de dag begeeft. De markt die wij “Parkeren” noemen.

Uiteraard werd met deze ontwikkeling ook het werk van Johan, als techneut, verder uitgebreid.

Johan in de Sales

Na 19 jaar werkzaam te zijn geweest in de techniek maakte Johan in 1993 de overstap naar de afdeling Verkoop. Hij wordt Sales Engineer en twee jaar later, in 1995 gaat Johan aan de slag als Verkoop Buitendienst voor de divisie parkeren.

Johan weet van aanpakken, hij is ijverig en is zeer gedisciplineerd. Door zijn openheid geeft hij collega’s en klanten het gevoel dat zij erbij horen. Natuurlijk speelt ook zijn technische achtergrond mee bij het creëren van vertrouwen en het behalen van diverse successen.

Johan heeft de DG3 en alle DG4 parkeerautomaten meegemaakt, waardoor hij veel technische kennis van de Schlumberger automaten heeft. Met deze waardevolle bagage maakte hij de verkoop zeer succesvol. We kunnen wel stellen dat Johan grotendeels verantwoordelijk is voor het marktaandeel dat TMC nu (2020) heeft.

 

beurs parkeervak 2011 05

Met pensioen

Vandaag, 23 december 2020 neemt Johan afscheid van zijn functie als accountmanager en gaat hij, na een loopbaan van 47 jaar bij TMC, genieten van een welverdiend pensioen.

Nieuwe accountmanager Fons Rijperman

Is Johan altijd uw vaste contactpersoon geweest, dan kunt u met uw vragen terecht bij onze nieuwe collega Fons Rijperman. U kunt Fons per e-mail bereiken via het e-mailadres F.Rijperman@taxameter.nl of telefonisch op het telefoonnummer +31 (0)6 25 00 54 26. Uiteraard is onze Verkoop binnendienst ook bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen. 

 

 

Terug naar overzicht...