Beter zicht en snellere transacties in Hoorn

HoornStradaTouch

Om de parkeerders optimaal te faciliteren, hebben wij in opdracht van de gemeente Hoorn alle parkeerautomaten in de stad voorzien van Tap & Go en de nieuwste touch-schermen. De automaten van het type Strada Touch waren al uitgerust met de technieken van vandaag, maar zijn na deze update nog klantvriendelijker. Klaar voor nog meer dienstjaren!

Nog vriendelijker

In een korte periode hebben onze technisch specialisten in totaal 38 parkeerautomaten voorzien van nieuwe schermen. De verbeterde schermen hebben een zeer hoog contrast en zijn uitzonderlijk scherp, waardoor ze duidelijk leesbaar zijn onder alle weersomstandigheden, ook bij het invallen van (zon)licht. Daarnaast reageren ze direct bij aanraking. Het verkrijgen van een parkeerrecht wordt hierdoor nog makkelijker en klantvriendelijker.

Doeltreffend

'Het project is snel en doeltreffend opgepakt. Tijdens deze ombouw zijn de automaten ook meteen grondig nagekeken, zowel hard- als softwarematig. Zo is er onder andere een vereenvoudigingsslag gemaakt in de verschillende zone-indelingen. TMC heeft pro-actief de lead genomen', zo liet Reijer Kleijer van de gemeente Hoorn ons weten.

De gemeente verwacht met de nieuwe schermen en Tap & Go minder invoerfouten en dat voorkomt onnodige ergernis.
 

Terug naar overzicht...